Автор
Ива Петрова

Нов скандал: Катето Евро не си говори с първата снаха

Катето Евро не спираше да обяснява, че снаха ѝ Таня Тончева ѝ е като родна дъщеря. Тя я подкрепяше във всичко и двете дори живееха заедно след раздялата на Сашо Кадиев с брюнетката. „Живея с бившата му половинка в къщата, която направих за тях и детето. Той живее на квартира с новата половинка“ , заяви в началото на годината звездата. Девет месеца по-късно обаче отношенията им не са толкова топли. Евро дори е изтрила снимките си с Таня, както и е премахнала лайковете от всички снимки на Тончева. Таня също е отследвала свекърва си, но не е махнала снимките с нея.

Очевидно Катето вече не е в добри отношения с бившата половинка на сина си. Причината за разрива в отношенията не е ясна. От обкръжението на актрисата коментират, че Таня доста я разочаровала, защото си позволила да направи публичен коментар за новата половинка на Сашо Кадиев. Катето трудно прие раздялата на сина си с майката на детето му, освен това била много привързана към вече бившата си снаха.

View post on Instagram
 

Двете живееха заедно в семейната къща на Катето Евро в Кокаляне. Помагаха си и заедно отглеждаха малкото Кате. В началото на връзката на Сашо с Ивелина Чоева тя не я одобряваше. Дори дълго време не искаше да я следва в социалните мрежи и да харесва снимките ѝ.

View post on Instagram
 

С времето обаче моделката успя да спечели сърцето ѝ. Двете вече прекарват време заедно, дори Катето научи Ивелина да „жули“ ракия. Двете вече са първи дружки и не спират да си харесват снимките в социалните мрежи, пише „Уикенд“.

Честито: Георги Кадурин стана дядо
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Честито: Георги Кадурин стана дядо

Автор Ива Петрова