За съжаление се намирате в Сатурнова дупка и октомври няма да бъде най-хубавият ви месец. Изключително важно е през целия този период да търсите баланс, справедливост и хармония в кариерата, във взаимоотношенията и генерално в живота си.

Помислете внимателно как вашите думи, действия или решения се отразяват на всичко това и намерете начин да коригирате, където е необходимо. Вашата гледна точка невинаги е най-правилната, затова се опитайте да бъдете по-обективни и не толкова емоционални в ежедневието си.

Бъдете по-гъвкави и приспособими. Разгледайте обстойно всички области от живота си, където нещата не вървят и се опитайте да подобрите ситуацията, в която се намирате.

Балансът трябва да бъде възстановен! Истинската хармония идва от внимателна себеоценка и добре обмислени и максимално обективни решения. Вече нямате търпение голяма ваша мечта да се случи, но тя се бави и даже на моменти имате усещането, че се отдалечава. Независимо дали е личен проект, кариерна цел или финансова амбиция, искате нещо материално и осезаемо, но то ви убягва или не напредва по план.

Причината за това е липсата на здрава основа – може би още в самото начало сте пропуснали важни стъпки, необходими за постигането на тази цел. Освен това, някои забавяния или блокажи може да са кармични по природа. Може пътят към успеха да е изпълнен с прекалено много детайли и допълнителна работа, което ви кара да се чувствате претоварени и да не можете да продължите напред.

Помислете как да оптимизирате нещата, опитайте да бъдете по-практични и концентрирани. Не се разсейвайте, не пилейте времето си се съсредоточете върху това, което наистина има значение. Сега е моментът да подредите живота си!

@woman.bg Везни, сега е моментът да видите как да подредите живота си 🎂♎️ #taroskop #тароскоп #libra #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Waltz No. 10 / Chopin , Piano(1085818) - Noi m knot

Възползвайте се от този месец, за да коригирате методите си и малко по-нататък във времето ще постигнете резултатите, които търсите.Вкопчили сте се в миналото заради носталгия или неразрешени емоционални проблеми. Спомени или минали преживявания замъгляват погледа ви и ви пречат да се отдадете напълно на настоящето и да се подготвяте за бъдещето.

Може да имате тенденция да романтизирате хора и ситуации от миналото си или да повтаряте едни и същи грешки. Освободете се от емоционалния багаж, защото е натежал прекалено много. Необходимо е да намерите баланс, да се примирите с миналото си и да се откажете от всичко, което ви пречи.

Октомври е време да гледате напред, а не назад. Само така ще отворите път за топли спомени, процъфтяващи взаимоотношения, нови перспективи и възможности. През този месец може да се сблъскате с финансови проблеми и те да разклатят дългосрочната ви сигурност.

Не сключвайте сделки и не правете планове, свързани с пари. Сега не е моментът да се дели наследство, да се започва бизнес и да се продава или купува каквото и да е. Тази финансова нестабилност е моментна, така че само през октомври ще се наложи да бъдете по-пестеливи и внимателни.

Използвайте това време, за да разберете на какво се дължат тези турболенции във финансовия ви живот и да се опитате да намерите решение за тях. Може би има по-добър начин да управлявате ресурсите си и лека промяна в подхода много бързо ще доведе до сигурност и стабилност.