Автор
Ева Григорова

Никога не сте го виждали толкова ядосан: Григор Димитров в гневен сблъсък с фен след победа в Китай

След триумфалната си победа над Алексей Попирин вчера Григор Димитров се оказа в центъра на неприятен инцидент. При напускането на корта българската тенис звезда се сблъска с неочаквано препятствие - прекалено ентусиазиран фен.

Инцидентът се разви, когато един от местните почитатели, в опит да привлече вниманието на Димитров, предприе необмислена постъпка. Фенът се опита да спъне тенисиста, докато той си проправяше път през тълпата. Този необмислен акт за момент наруши равновесието на Григор.

Реакцията на българския тенисист беше незабавна и силна. Видимо разгневен, Димитров се обърна директно към виновника, отправяйки му строго предупреждение да не повтаря подобно поведение. Ситуацията заплашваше да ескалира, но охраната бързо се намеси, заставайки между Григор и фена, за да предотврати по-нататъшна конфронтация.

За да се избегнат допълнителни инциденти, официалните лица взеха бързи мерки. Те организираха безопасен път за извеждане на Димитров от зоната, защитавайки го от по-нататъшни нежелани контакти с развълнуваните му китайски почитатели.