През октомври ще имате мощна енергия, харизма, воля, сила и магнетизъм. Ще излъчвате авторитет, хората ще се допитват до вас при вземане на решения и ще търсят съвет за нови начинания. Ще намерите възможности да влезете в лидерска роля и да утвърдите позицията си. Това може да означава започване на нов проект, поставяне на граници или поемане на отговорност. Ако искате да се докажете като лидер – сега е перфектният момент за това! През октомври ще поемете контрол над живота си, ще оформите света около вас по собствен вкус и ще предприемете смели и амбициозни ходове. Не губете повече време, действайте! Бъдете уверени и безкомпромисни, изкачвайки стълбицата към успеха.

Външно може да изглеждате силни, но през този месец ще се борите с вътрешни колебания и битки. Може да усетите душевни сътресения или безпокойство, които да повлияят на психическото ви състояние. Усещате съмнения в себе си и прекалено премисляте и задълбавате проблемите. Чувствате че нямате необходимите качества, за да се справите с поставените задачи, критикувате и омаловажавате себе си и труда си. Нямате причини за тази несигурност, но тя ви се отразява физически и това негативно мислене може да предизвика реални проблеми. Притесненията и страховете, които ви тормозят, може да донесат със себе си много безсънни нощи и главоболия.

Октомври ви носи процес на огромна трансформация и лична еволюция. Очаква ви дълбоко духовно пробуждане, което ще ви пренесе в нов етап от живота. Ще трябва да разчистите пътя си и да се отървете от всичко старо и ненужно, включително и хора. За вас настъпва момент на кармично прочистване, в който уроците от миналото вече са взети и е време за нов житейски цикъл. Няма нищо случайно, така че бъдете смели и поставете своя край, за да дойде новото начало. Пред вас ще се открият нови възможности и ще бъдете много по-наясно със себе си.

Вътрешните страхове или тревоги всъщност се коренят от дългогодишна емоционална или материална зависимост. Обърнатият Дявол, обаче, е карта на освобождението. Той сигнализира, че сте били жертва на материални изкушения, измамни хора и всякакъв тип ограничения. В обърната позиция той сигнализира, че сте в процес на освобождаване от тези окови. Животът ви наистина има нужда от детокс, затова е крайно време да му го дадете. Октомври ще ви помогне да преодолеете зависимости от всякакво естество – физически, емоционални или умствени. Ще елиминирате токсични взаимоотношения, модели, навици и привички, които досега са ви държали в капан. Може да разберете, че близки до вас хора системно са ви забивали ножове в гърба. Като цяло – ще добиете яснота за всяка ситуация, ще си отворите очите и ще видите истинската природа на всичко, което ви е пречило досега.