Автор
Ива Петрова

Звезда от "Островът на 100-те гривни" е новата "Мис София"

Биляна Писова е новата „Мис София". Риалити звездата от „Островът на 100-те гривни" пребори конкуренцията в конкурса за красота в неделя вечер.

21-годишната брюнетка от Благоевград бе представена с перфектни мерки 90-65-90 и с височина от 176 см.

"Нейното хоби е спортът - по-конкретно фитнес и всякакви тренировки", пише в кратката ѝ визитка на конкурса, който се проведе в елитен столичен клуб.

Писова в момента е една от големите звезди в риалити формата „Островът на 100-те гривни", който се излъчва в ефира на Би Ти Ви. В предаването Биляна и мускулестият мачо Берке въртят страстна любов и са неразделни.

Страстта между двамата пленява почитателите на риалити формата и дава още по-силен заряд на шоуто. След края на снимките обаче няма и помен от любовния пожар между двамата.

Докато в социалните мрежи от продукцията показват клипове с горещите целувки, прегръдки и обяснения в любов на Биляна и Берке, наричани "любовниците" от хората в предаването, в личните профили на двамата липсва, каквато и да е било обща снимка, видео или любовно послание, пише "България днес".

Момичета от цялата страна представиха феерия от изящество и красота, въплътени в родното творчество на едни от най-бележитите дизайнери у нас. Претендентките за най-престижните титли се представиха облечени в коктейлни тоалети, аксесоари и официални бални облекла и прецизно стилизирани модели бански костюми.

"Мис Вселена България" стана 33-годишната Елена Виан от Хасково.Победителка в конкурса "Мис Свят България" стана Елвира Йорданова на 27 години от Русе. Висока е 1,76 см с мерки - 88-60-89. Елвира е инфлуенсър, обича пътуванията и спорта.