Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, планирайте мъдро деня си. Риби, не позволявайте да ви манипулират

Необходимо е този ден да обърнете специално внимание на събитията, които ви се случват.

Овен – Може да се почувствате неразположени още от сутринта. Възможно е да ви липсва практически усет. Вслушвайте се в съветите на другите, търсете компромисни решения. Опитайте да се отпуснете максимално.

Телец – Ако планирате деня, ще можете да избегнете многобройни притеснения. Добре е да не насилвате нещата и да се посветите на някои рутинни дейности. Пазете емоционалните и физическите си ресурси, така че работата да не отиде "до точката на изтощение" на тялото.

Близнаци – Неочаквано събитие сутринта ще преобърне графика с главата надолу. Хубаво е да избягвате всякакъв вид спекулации и да не бързате с вземането на решения. Ако си сътрудничите с правилните хора, ще успеете.

Рак – Постарайте се да направите думите "мога, може" да станат основни във вашия речник. Станете по-упорити и по-усърдни. И никакви иновации, ако все още не сте завършили стари проекти. Имайте предвид, че няма да имате достатъчно сили за всичко.

Лъв – Днес е подходящо за активна работа и решаване на най-трудните въпроси. Това е добър ден да направите крачка напред в кариерата си, да покажете най-добрите си качества и да впечатлите началниците си. Бъдете откровени в общуването, спазвайте обещанията си.

Дева – Бъдете готови за факта, че плановете могат да бъдат променени, а срещите ще трябва да бъдат отложени. Обстоятелствата са против вас днес, така че приемайте по-спокойно неуспехите или трудностите. По-добре е да отложите пазаруването: покупките няма да донесат удовлетворение, но има възможност да похарчите твърде много пари.

Везни – Звездите ще насочват действията ви в посоката, която ще доведе до успех и благополучие. Полезно е да прекарате този ден спокойно и сами, като избягвате претъпкани и шумни места. Трябва да подредите мислите си, да помислите за някои трудни въпроси.

Скорпион – Нищо няма да върви така, както сте очаквали и ще трябва да се адаптирате към обстоятелствата. Търсете ползи във всяка ситуация, не се разстройвайте от малки неуспехи. Обърнете внимание на личните въпроси.

Духовна промяна настъпва в живота на тези 5 зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Woman.bg

Духовна промяна настъпва в живота на тези 5 зодии

Автор Woman.bg

Стрелец – Не смейте да се задоволявате с това, което вече сте постигнали. Не се страхувайте да експериментирате, опитайте нещо ново, поемайте рискове и натрупайте полезен опит. Основното нещо е да сте в хармония със себе си.

Козирог – Желателно е да живеете в мир и хармония със света около вас, да не влизате в конфликт с хората. Правилните решения ще дойдат при вас. Станете по-упорити в постигането на заветната цел. Късметът ще съпровожда по-решителните.

Водолей – Основното днес е да бъдете организирани и ясно да изпълнявате задачите си. Дайте приоритет на старите неща, завършете започнатото по-рано. Късметът обаче ще ви придружава в рискови или необичайни въпроси. Внимавайте с новите познанства.

Риби – Трябва ясно да планирате нещата си за деня, за да избегнете препятствия по пътя към успеха. Бързането може да доведе до грешки, бъдете внимателни. Трябва да защитавате личните си граници, да не позволявате да бъдете манипулирани.