Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да импровизират, Девите да се отпуснат

Енергията на деня е много хармонична. Интуицията се изостря и могат да бъдат решени много двусмислени и сложни ситуации.

Овен – Ако имате проблеми, запазете спокойствие и хладнокръвие, така по-лесно ще можете да намерите решения. Независимо от всичко, ще можете да се справите с всякакви предизвикателства. Не се дръжте егоистично и посветете достатъчно време само на партньора си.

Телец - Днес можете да отстъпите от съвместните дейности и в много отношения да действате по свое усмотрение. Вашето желание обаче да следвате само собствените си планове и правила може да доведе другите до раздразнение.

Близнаци - Първата половина на деня можете да си позволите да се отпуснете малко. Следобед ще бъдете по-активни и напористи в действията си. Не си поставяйте твърде сложни цели, изберете рутинна работа и я вършете постепенно.

Рак – Луната, вашата управителка, ще ви стимулира да търсите спокойствие и релаксация в уединение и дори да направите известна интроспекция, за да вземете някои важни решения. Възползвайте се, че идва уикенд и почивайте повече.

Лъв – Днес животът изисква нестандартни решения от вас и затова не въздържайте своята креативност! Действайте импровизирано: не правете ясни планове, не се опитвайте да следвате обичайния дневен режим/план, ръководете се от ситуацията.

Дева – Постарайте се да се отпуснете колкото може повече! Колкото и да сте настойчиви, вие сте един човек, нуждаещ се от почивка и релакс. Не правете нищо, за да зарадвате други хора. Направете нещо за себе си, което да направи вас щастливи.

Везни - Ако нещо не върви по план, звездите ви съветват да не се отказвате по средата на пътя и да не губите вяра в успеха. Добре е да прекарате повече време в компанията на приятели, можете взаимно да се вдъхновите.

Скорпион – Днес ще ви привлича всичко, което е мистично и тайнствено. Денят е чудесен за дълбоко гмуркане в собствения вътрешен свят: помислете какво ви пречи да бъдете истински щастливи, помислете за истинските ценности в живота си.

Стрелец – Трябва да се обърне внимание на малките неща. Това, което днес ви изглежда незначително, утре може да има важна роля. Възможно е някои събития от деня да ви тласнат към интересни мисли или да ви принудят радикално да промените плановете си.

Козирог – О, колко досадни, но необходими неща имате за довършване! Старайте се да свършите с всички задачи преди обяд и ако е възможно да освободите следобеда за себе си и за по-приятни занимания или срещи с приятели.

Водолей – Астрологичният контекст може да ви донесе някои по-напрегнати моменти. Може да изпитате доста сериозно напрежение със семейството си или поне да бъдете стресирани от отговорностите, които имате.

Риби – Днес мнозина са по-уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Звездите съветват, че е по-добре да прекарате този ден у дома или в среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек.

Духовна промяна настъпва в живота на тези 5 зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Woman.bg

Духовна промяна настъпва в живота на тези 5 зодии

Автор Woman.bg