Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

До всички зодии: Днес трябва да обърнете внимание на семейството и на традициите

Днес трябва да обърнете внимание на семейството, на традициите, да си спомните за предците. Денят на избора между доброто и злото. Избор, който ще повлияе на бъдещата ви съдба. Уверете се, че не отивате срещу ценностите си.

Овен –Денят изисква балансирани решения, добре обмислени действия. Сега не трябва да се прибързва със заключенията. Днес Сатурн управлява „мача“ и тази планета има склонност да подтиква хората да вземат сериозни решения.

Телец – В ума ви се раждат необичайни идеи и смели планове. Все още не ви е ясно как да ги реализирате, скоро обаче ще имате ясен план за действие. Втората половина на деня обещава приятна среща или интересно запознанство.

Близнаци – Трудно ще ви е да останете спокойни. Малка случка може да ви изкара от равновесие, а малките проблеми могат да се окажат сериозни. Но до вас има хора, които ще ви помогнат да си върнете отново оптимистичното настроение, да спрете да се притеснявате за дреболии.

Рак – Трудно ще ви е да се концентрирате и да решите на какво повече да обърнете внимание. Това време е подходящо за общуване с близки, за обсъждане на планове за бъдещето. Ще получите не само подкрепа, но и добър съвет.

Лъв – Старайте се да избягвате противоречията, което не е толкова лесно, защото мнозина се опитват да ви повлияят, да ви убедят в нещо и понякога това ви изкарва от равновесие. Сега е по-изгодно да изгладите острите ъгли и да търсите компромис, отколкото да се опитвате на всяка цена да отстоявате себе си.

Дева – Обърнете специално внимание на интуицията си. Внимателно наблюдавайте обкръжението около вас. Някаква незначителна случка ще ви помогне да видите познатите неща по нов начин, да забележите нещо, което не сте виждали досега.

Везни – Обръщайте внимание на малките неща. Това, което сега не се набива в очи или изглежда маловажно, всъщност може да изиграе важна роля на по-късен етап. Хората около вас се вслушват във вашето мнение, следват съветите ви.

Скорпион – Днешният ден ви дава шанс да укрепите отношенията с близките, да намерите правилния подход и да сложите край на разногласията. Възможно е да се наложи да вдъхновявате другите, а понякога и деликатно да побутнете някого в правилната посока.

Стрелец – Разчитате най-добре на себе си и не толкова на късмета. В крайна сметка нещата могат да се окажат дори по-добри от очакваното, така че бъдете оптимисти. Устояването на изкушенията и съблазни може да ви е трудно.

Козирог – Не се поддавайте на мързела. Колкото и да ви се иска да отложите всичко за по-късно, не го правете. Някои задачи изискват незабавно решение и колкото по-скоро го направите, толкова по-добър резултат ще получите. Можете да се споразумеете за сътрудничество.

Водолей –Първата половина на деня няма да донесе някакви сериозни проблеми, но най-вероятно ще има поводи да се притеснявате за нещо. Трябва бързо да се ориентирате в ситуацията, да вземете важни решения.

Риби – Не се сърдете на тези, които не могат да ви разберат. Възгледите ви може да изглеждат спорни за някого. Но това не е причина да се карате и да се обиждате. Можете да се споразумеете за всичко по мирен начин. Деликатността и тактичността помагат да се изгладят острите ръбове.