Автор
Ива Петрова

Двойка от "Един за друг" очаква бебе!

Вълнуващи новини от света на българския шоубизнес! Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич, познати на зрителите като Криси и Арти от четвъртия сезон на "Един за друг", зарадваха феновете си с прекрасно съобщение. Двойката очаква второ дете, разширявайки така своето щастливо семейство.Криси сподели радостната вест в Instagram с трогателно послание:

View post on Instagram
 

"С най-голяма радост споделяме с вас, че нашето семейство расте! Очакваме ново попълнение и нямаме търпение да посрещнем още едно малко чудо.Това е специален момент за нас, пълен с любов и очакване – Виторио скоро ще стане батко, а нашият дом ще се изпълни с още повече радост и щастие. Благодарим ви за подкрепата и че сте част от нашето пътешествие! Следващата глава започва и не можем да си представим по-вълнуващ момент!"

View post on Instagram
 

Интересно е да отбележим, че двойката не крие подробности от личния си живот. В интервю след участието си в шоуто те разкриха, че техният сезон държи рекорд по брой заченати бебета сред участниците. Освен това споделиха, че интимността е била част от връзката им още от самото начало на предаването.Що се отнася до родителския им подход, Криси и Арти се описват като строги родители с ясно установени правила. Относно плановете им за брак, двойката сподели, че възнамеряват да минат под венчило след раждането на второто си дете.