Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през ноември ще израснете, ще се свържете отново с вътрешната си мъдрост и ще станете пример за подражание

За жизнените и енергични представители на знак Овен, месец ноември предлага очевидна възможност да дръпнат щепсела и да насочат погледа си навътре. Домът ви зове и ще откриете, че ви е по-добре да се излежавате на дивана с хубава книга, отколкото да сте навън с приятели до ранните часове на сутринта.

Ноември носи силно усещане за яснота и самосъзнание, което може да ви помогне да постигнете големи крачки в личностното си пътуване. Ще се изправите пред най-дълбоките си страхове и ще се освободите от старите извинения, които продължават да ви задържат, за да можете най-накрая да влезете в истинската си сила.

Ще се почувствате готови да идентифицирате основните си ценности и да направите избор, който съответства на най-висшето ви аз. Това ще ви вдъхнови да създадете смислени връзки със себе си и другите, което ще ви позволи да излекувате несигурността си и да трансформирате гледната си точка за живота. Ще вярвате, че мечтите ви са валидни и ще се откажете от това, което вече не ви служи във всяка област от живота ви. Също така ще се изправите пред вътрешните си сенки, за да можете да откриете скритите си силни страни и да реализирате потенциала си.

С всеки избор, който направите, ще създадете бъдеще, което отразява истинските ви желания и автентичното ви аз. Този месец ще израснете, ще се свържете отново с вътрешната си мъдрост и ще станете пример за подражание. Ще се почувствате готови да посрещнете нови преживявания, ще оцените пътуването си и ще знаете, че всичко, което се случва сега, ви води до най-автентичното ви аз.

Ето защо сега е моментът да посетите членове на семейството, които не сте виждали от дълго време, или да си вземете няколко дни почивка, за да наваксате с домакинските проекти, с които никога не сте се занимавали. Този месец обаче не само ще предложи уют у дома, но всъщност ще предложи и чудесна възможност за работа. Може би ще бъдете повишени, ще се преместите на ново място или ако сте самостоятелно заети, може да сключите нова сделка с голям клиент или да намерите нов бизнес партньор.