Идеален за закуска, обяд и вечеря! Ето една лесна и вкуса рецепта за Крок Мосю.

Необходими продукти за 2 порции:
4 филийки хляб с квас
2 слайса моцарела Arla
4 с.л. прясно настърган пармезан
1 яйчен жълтък
2 резена варена пушена шунка
100 мл прясно мляко
½ ч.л. фино настъргано индийско орехче
прясно смлян черен пипер

Приготовление:
1. Запечете леко хляба на тостер или на фурна.
2. Смесете две лъжици пармезан с жълтъка, прясното мляко, индийското орехче и черния пипер.
3. Разпределете около половината от сместа със сирене върху 2 от препечените филийки хляб и поставете по 1 слайс моцарела Arla.
4. Нарежете шунката на по-малки парчета, поставете ги върху моцарелата и покрийте с останалата част от сместта с пармезана.
5. Сложете останалите 2 филийки хляб отгоре и разпределете останалия настърган пармезан.
6. Запечете в горната част на фурната за около 8 минути на 225 градуса.
7. Сервирайте веднага като гарнирате със зелена салата по ваш вкус.

(в материала има продуктово позициониране)