Автор
Ива Петрова

Приятели на Кралев от "Игри на волята" разказаха цялата истина за него

Най-обсъжданият играч в „Игри на волята“ този сезон безспорно е Кралев. Това се дължи на постоянното му мрънкане, подмолните му схеми в предаването и високото му самочувствие.

Оказва се обаче, че младият бизнесмен не винаги е бил такъв. Негови приятели разкриват, че като по-малък е бил с ниско самочувствие и доста неуверен, пишат от Intrigi.bg.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Кралев завършва най-скъпото училище в света – „Льо Розе“ в Швейцария, където годишната такса е 87 000 евро. За семейството му това не е проблем – баща му е популярният автомобилен състезател Пламен Кралев. Въпреки това, той твърди, че нищо не му е дадено наготово.

След това продължава обучението си в City university London, където завършва „Право“. Целта на обучението в Лондон е да се върне в България и да поеме семейния вече разработен бизнес с луксозни имоти. Според негови приятели обаче, Кралев така и не успял да се впише сред колегите си в университета.

View post on Instagram
 

Във визитката си за предаването Кралев твърди, че е започнал в бизнеса на баща си от нулата, но приятелите му не са на това мнение. „Симеон е мамино синче. Никога не сме видели да се бъхти на строителната площадка, както беше представено във визитката му. Винаги си е бил шефче във фирмата“, разкриват бивши работници.

Даниел Петканов стана гробар
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Даниел Петканов стана гробар

Автор Ива Петрова