Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, ноември ви носи любовни трепети, бъдете внимателни

Скъпи Деви, вие държите юздите здраво в ръцете си през ноември и изпълнявате задачите си с прилежност. Организацията и планирането ще бъдат ключови за вашия професионален успех. Може да ви бъде предложена по-добра работна позиция, също мнозина могат бързо да си пробият път на нова работа и да блеснат със своите специализирани познания. Просто внимавайте да не изглеждате прекалено всезнаещи и оставете другите да си кажат думата. Тогава нищо няма да попречи да е успешен месецът.

Девите, които търсят работа, биха могли да се възползват от помощта на познати или други близки хора, така че да открият възможност, която отговаря на техните умения и стремежи. Този месец се съсредоточете върху себе си и вашите нужди. Дори и да не харесвате есенното време, прекарвайте достатъчно време на чист въздух. Прохладният есенен въздух прояснява ума ви, а дългите разходки са полезни за тялото ви. Просто се уверете, че носите подходящо за времето облекло, за да избегнете настинка.

Вашата креативност ще излезе наяве, благодарение на която постоянно ще измисляте начини да учудвате другите. Ноември събужда способността на Девите да общуват. Ще станете център на внимание в компанията на приятелите си. Меркурий, управителят на вашия знак, преминава през IV-я ви дом (дом, семейство, емоционални корени), което може да предизвика тенденция към меланхолия, интроспекция и необходимостта да прекарвате повече време с любимите хора. За живеещите на семейни начала е подходящ момент да се посветят на семейството или да се грижат за дома и подредбата му. Някои Деви внезапно ще бъдат въвлечени в любовен триъгълник, от който няма да е лесно да се измъкнат. За необвързаните от вас, които търсят партньор, е важно да изследвате внимателно човека, с когото говорите, и да не вземате прибързано решение.