Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, въздържайте се от конфликти. Стрелци, посветете се на това, което ви носи радост

Ден на пасивността. Желателно е да го прекарате на спокойствие и в уединение. Няма нужда да започвате нищо ново, но трябва да се завърши това, което вече е започнало.

Овен – Луната в знак Дева ви отправя призив да поемете контрол върху практическите аспекти на живота. Ще забележите, че днес е по-лесно да вземате логични и структурирани решения. Може да почувствате радост в сърцето си в малките, любящи моменти със себе си. Нека това усещане изпълни деня ви с топлина.

Телец – Днешното влияние ви кара да виждате света с реалистични очила. Луната в Дева ви помага да държите краката си здраво стъпили на земята, дори когато сте изправени пред емоционални предизвикателства. Това ви дава силата да се справяте със ситуациите с практически подход.

Близнаци – Вашето самочувствие може да бъде подложено на изпитание днес, тъй като Луната и Венера са в напрежение помежду си. Може да се чувствате несигурни за мястото си в света или за постиженията си. Този аспект има тенденция да създава вътрешна битка между това, което чувствате, че заслужавате, и това, което всъщност преживявате.

Рак – Може да се чувствате по-мотивирани да се грижите по-добре за себе си днес, или чрез диета, упражнения или други форми на грижа за себе си. Добър ден е да се вслушате в сигналите на тялото и да действате според тях.

Лъв – Днешният аспект между Луната и Венера може да доведе до предизвикателства във вашите социални връзки. Може да възникнат ситуации, в които се чувствате неразбрани или неоценени. Старайте се да избягвате да приемате нещата твърде лично.

Дева – Ще откриете, че подреждането на нещата около вас помага за създаването на емоционално спокойствие. Луната в Дева дава желание за структура, което означава, че подредената среда може да има положително въздействие върху душевното ви състояние.

Везни – Луната и Венера в квадрат създават силно желание за задоволяване на материалните нужди, но внимавайте с импулсивните покупки или прекомерно харчене. Може да има изкушение да се компенсира емоционалният дисбаланс с материални неща, но това може да доведе до съжаление по-късно.

Скорпион – Емоционалните нужди и желания могат да се сблъскат, което може да създаде разногласия или недоразумения. Не позволявайте на малките конфликти да ескалират в нещо по-голямо. Опитайте да си създадете вътрешен мир чрез практически задачи.

Стрелец – Това е ден, в който може да е трудно да се чувствате добре със себе си, но не забравяйте, че това безпокойство е временно. Използвайте времето, за да си напомните за силните си страни и това, което ви носи радост.

Козирог – Днес може да изпитвате нужда да се поглезите, но внимавайте как го правите. Когато Луната и Венера са в квадрат, може да има тенденция да търсите утеха в повърхностни удоволствия, които може да не задоволят по-дълбоките ви нужди.

Водолей – Днес в живота ви може внезапно да се отвори врата, сякаш Вселената ви кани да влезете в нов свят. Тази врата представлява възможност, която ще продължи само миг. Бъдете смели и се възползвайте, когато почувствате, че моментът е подходящ.

Риби – Може да откриете, че емоциите ви са в конфликт с вашата логика. Може да почувствате, че сърцето ви дърпа в една посока, докато разумът ви дърпа в друга. Това не е денят за вземане на импулсивни решения.