Автор
Ива Петрова

Тайните на "Хелс Китчън": Мегз разкрива изненадващи факти за шеф Ангелов

Миглена Каканашева, известна като Мегз, която е една от известните участинчки в "Хелс Китчън", разкри не само как се е подготвила за готвенето с шеф Ангелов, но и за това как тя самата е започнала своето пътешествие из света на кулинарното изкуство.

С откровеност и вдъхновение тя споделя, че когато е взела решение да влезе в шоуто, е била наясно с едно – че нейният път в кухнята ще бъде съпроводен от сериозни усилия и усърдие.

View post on Instagram
 

"Всички знаете на какво ниво бяха кулинарните ми умения. Не мисля, че има нужда да обяснявам. Затова когато взех решение да участвам в Хелс китчън, първата ми работа беше да си намеря кой да ме поведе по този път.

Форматът е такъв, че ние, известните, готвим само веднъж седмично с шеф Ангелов и имаме възможност да попиваме от неговия професионализъм и опит за няколко часа в седмицата. Време, което за човек, стартира от нулата като мен е крайно недостатъчно. Затова запретнах ръкави и тръгнах да си търся ментор. Влязох в Google и написах "обещаващи готвачи България. Таланти". Ама 1:1 това написах", разказва Миглена Каканашева.

Огън и жупел в Кухнята на ада: Участнички едва не стигнаха до женски бой (ВИДЕО)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Огън и жупел в Кухнята на ада: Участнички едва не стигнаха до женски бой (ВИДЕО)

Автор Ива Петрова

Тя споделя, че именно така открила шеф Владислав Пенов, който с радост се съгласил да я обучава. Каканашева изразява благодарност и към всички ментори: "Благодаря на всеки от тях за това, че ми подава ръка и подарява знания, което е трупал с години и нечовешки труд, а аз получавам неготово всеки ден. Благодаря, че ме подкрепяте и ми помагате да извървя моя път с храната. За мен е истинска чест да се уча от най-добрите. От тук идва увереността ми в "Хелс китчън", когато стоя до шеф - легенда от ранга на шеф Ангелов."

"И също да кажа, че никога досега не съм била по този начин част от колектив (много е различно, когато си собственик, пак много хубаво, но е друго) и просто ми е много приятно да ходя всеки ден в ресторант, да готвя, да се смея, да си споделям и уча. ДА СЪМ ЧАСТ ОТ, да принадлежа...", допълва Каканашева.

View post on Instagram