Автор
Woman.bg

Готвим, учим, растем: Вдъхновете се от пролетния сезон на детската кулинарна академия с шеф Лео Бианки!

Пролетта вече е тук и е време да открием ново кулинарно вдъхновение в кухнята. Сезонът, в който природата се възражда за нов живот, предлага свежи плодове и зеленчуци, обновена енергия и незабравими мигове в кухнята.

Неусетно дойде времето и за третия сезон на нашата кулинарна академия за малки готвачи, в която под ръководството на забавния и талантлив шеф Лео Бианки, децата ще приготвят вкусни пролетни рецепти и ще ни покажат как да се подготвим за най-светлия християнски празник - Великден.

Превърнете готвенето в незабравимо семейно преживяване! Гледайте епизодите заедно с вашите деца и ги насърчете да експериментират в кухнята. Нека вашият дом се изпълни с аромата на прясно приготвени ястия и детски смях, докато заедно пресъздавате рецептите на нашите малки майстори.

В третия сезон на Академията за малки готвачи участие ще вземат Димитър, София, Деа, Рая, Габриела и Мая, които ще разгърнат и усъвършенстват пред нас кулинарните си таланти, пренасяйки ни в празничния свят на великденски вкусове и аромати. С всяка рецепта те ще ни покажат как древните традиции могат да оживеят чрез кулинарното изкуство и как радостта от празника може да се превърне в незабравимо преживяване за цялото семейство.

В това кулинарно приключение малките ни готвачи ще се потопят в пролетната атмосфера и великденските традиции с разнообразни рецепти.

Под вещите наставления на шеф Лео Бианки те ще направят любопитни рецепти като пухкави къп кейкове и вкусни банички с фета сирене и пилешко месо.

Но какво е Великден без козунак? Нашите малки майстори ще се научат да приготвят една от любимите рецепти на всички деца! А за финал ще сътворим заедно изискан пай със смокини и бри, който ще покаже на малките готвачи как да комбинират сладки и солени вкусове в едно незабравимо кулинарно преживяване.

След края на Академията малките виртуози ще получат заслужен сертификат за кулинарно майсторство - признание за придобитите умения и старание в кухнята.

Проектът се осъществява с подкрепата на нашите приятели и партньори: BOSCH и СОФИЯ МЕЛ, които правят възможно това кулинарно приключение.