Цвета Герчева

 

 

 

 

Здравейте :) Обожавам модата, мога да прекарам часове в търсене на перфектната фланелка или нови обувки и никога не бих заменила шопинга с нещо друго на тоя свят. Затова се включих в този блог - ще ви разказвам за своите най-любими модни открития и ще споделям с вас емоцията от допира ми с красивите неща в живота.

Дрескод: Само по загар

02 юни 2017 | 08:47
видяна 3567
коментари 0
0

Обожавам лятото, вече даже успях да изгоря порядъчно и с нетърпение очаквам водата в морето да се стопли, за да мога да поплувам на воля. Планът за топлите месеци вече е направен - първо ще открием сезона на нашето море, а след това и в Гърция. Плажовете ме теглят като магнит и броя дните до отпуска. Летният шопинг е приключен, резервациите са направени.... ех, най-хубавия сезон от годината май вече официално дойде.

Само след седмица ще стегна куфара за морето и трябва да взема някакъв наистина добър слънцезащитен лосион. Дерматолозите препоръчват всеки сезон да купуваме нова опаковка, защото шансът кремът против слънце, който ни е останал от миналата година да е все още с добри качества е много малка.

Да, може и да не е с изтекъл срок на годност, но я си спомнете как сте го съхранявали? Ако е обиколил за няколко седмици плажовете, вече със сигурност не е "съхраняван на хладно и тъмно", както би трябвало. Затова аз всеки сезон подновявам продуктите си за защита от слънцето.

Това лято обаче търся нещо наистина максимално добро за кожата - планирала съм много плаж и поне две седмици море и трябва да запазя кожата си здрава. И изненада! Купувам си билети за кино от Cinegrand в Sofia Ring Mall и една любезна дама ми дава талон за 15% отстъпка за продуктите на Lancaster  в  notosgalleries. Супер - отивам да взема нов лосион с отстъпка.
От години познавам марката и съм на мнение, че е една от най-добрите на пазара. Тази година имат и нова технология, която пази кожата не само от вредните лъчи, но помага и за неутрализирането на свободните радикали в дермата.

"Благодарение на нашите изследвания, научихме, че защитата от UVB, UVA и инфрачервените лъчи не е достатъчна, защото голяма част от слънчевия спектър не е покрит от нашите технологии. Затова създадохме технология, която покрива 100% от слънчевия спектър [UVB + UVA + видима светлина + инфрачервени лъчи], което е най-широкоспектърната защита, създавана някога от Lancaster", заявява в свое интервю д-р Оливие Дусе, вицепрезидент на научноизследователския център на Lancaster. Иновацията звучи просто страхотно и за първи път ще съм наистина спокойна за кожата си.

Новата технология за слънцезащита Full Light Technology спомага за отразяването на слънчевите лъчи от повърхността на кожата и същевременно има способността да ги поглъща. С тези две взаимно допълващи се стъпки реално се спира проникването в кожата на по-голямата част от слънчевите лъчи. Освен това обаче, това лято Lancaster може да неутрализира свободните радикали, образувани в кожата от лъчите, които все пак са успели да проникнат. Ето защо толкова харесвам тези продукти - те наистина даряват здраве на кожата ми, независимо от неразумното ми лятно поведение и желанието ми да бъда на слънце по цял ден.

*С всеки билет за "Спасители на плажа" от Cine Grand, ще получите -15% отстъпка от продуктите Lancaster в notosgalleries!

Цвета Герчева

Главен редактор