Цвета Герчева

 

 

 

 

Здравейте :) Обожавам модата, мога да прекарам часове в търсене на перфектната фланелка или нови обувки и никога не бих заменила шопинга с нещо друго на тоя свят. Затова се включих в този блог - ще ви разказвам за своите най-любими модни открития и ще споделям с вас емоцията от допира ми с красивите неща в живота.

Mamas&Papas - никога не е било толкова лесно да му кажеш "Обичам те"

13 май 2017 | 17:00
видяна 3101
коментари 0
0

Когато казваш "Обичам те" на едно дете, това никога не са просто две думички. Нещо много повече е. То е един вид сделка. Сделка за истинска любов. Такава, каквато само малчуганите са способни да изпитват и на която те упорито се стремят да ни учат. Именно в този процес се ражда голямата хармония, наречена обич. А какво бихте казали, ако именно този процес на истинска любов се окаже успешното ноухау на един бизнес, който е ориентиран изцяло към най-малките.

Да, точно така. Вече е много по-лесно да кажеш обичам те на един малчуган, защото стоките на Mamas&Papas вече са у нас. Разглеждам новите им предложения в notosgalleries, докато търся перфектният подарък за бебешки рожден ден.


Mamas & Papas е независима семейна компания, основана във Великобритания, търговец и производител на детски стоки. Марката е създадена в Хъдърсфийлд от съпрузите David и Luisa Scacchetti през 1981. Днес Mamas&Papas е една от най-популярните марки с 64 магазина в цяла Великобритания и се продава в над 2000 локации по света в 49 страни, затова мога да се доверя на доказаното им качество и да избера нещо наистина добро за мъничкия рожденик.

Изключителни материи, симпатичен и много стилен дизайн и дрешки и аксесоари, която всяка майка би предпочела за детето си - брандът наистина ме изненадва с изключителното си разнообразие и висока практичност.

Има нещо магично в малките дрешки, в чорапките, панталонките и рокличките. Навяват ми спомени за баби, рождени дни и онази усмивка на мама, когато ми купи нещо хубаво, после ми го облече и ми кажа "Стой сега да те видя как ти стои".


Ето - вече съм истински влюбена в новия бранд, който откривам в notosgalleries, Sofiа Ring Mall. Отивам да кажа "Обичам те" на един страхотен бебок. Всъщност...всъщност е повече от обичам те.
 

Цвета Герчева

Главен редактор