Цвета Герчева

 

 

 

 

Здравейте :) Обожавам модата, мога да прекарам часове в търсене на перфектната фланелка или нови обувки и никога не бих заменила шопинга с нещо друго на тоя свят. Затова се включих в този блог - ще ви разказвам за своите най-любими модни открития и ще споделям с вас емоцията от допира ми с красивите неща в живота.

Плажен дневник - Тantrend, сламен клъч и Хавана в сърцето

07 юли 2017 | 10:30
видяна 3219
коментари 0
0

Сламен клъч в цвят диня, ретро обеци и най слънчевото ми настроение - да, познахте - вече съм на бийч бара, пия поредния коктейл, нямам никакъв грим и съвсем сериозно съм решила да се отдам на едно спокойно, весело и зареждащо плажуване. И така поне няколко дни. В чантата ми има само най-необходимото - лека кърпа, няколко гривни и малко аксесоари за коса - когато е мокра и непокорна, винаги е добра идея да я подкрепя с някакво малко бутиково бижу.

Лятното ми откритие тази година е Tantrend - нов бранд за аксесоари, който вече има свое малко кътче в notosgalleries,София ринг мол. Марката е създадена изцяло, за да "нахрани" сетивата ни с красота и да донесе щипка шик и лукс в ежедневието ни, а новите им колекции са вдъхновени от старата Хавана и винтидж модата. Екипът на Tantrend признава, че влага във всеки свой аксесоар много душа. "Не е важно само ноухауто, трябва да можеш да предадеш емоцията си с това, което правиш", издават от бранда, който е любим на хиляди жени по света.

Нежна, ефирна и твърдо решена да покаже на света своето истинско "АЗ" - момичето, което носи Tantrend това лято, е нещо повече от дама, която следва тенденциите. Тя е жена с план - знае какво иска и знае как да го постигне.

И докато си мислех, че и аз съм от тези дами, които знаят какво искат, се оказвам в капана на суетата - чудих се поне половин час каква гривна да си взема за плажа. Избрах си тази на Tantrend,  просто защото ми е най-любима този сезон. Точка по въпроса.


И даже и някой да се опитва да ми напомни, че само след месец и половина лятото реално ще е към края си, изобщо нямам намерения да мисля за студените дни. А и в момента в notosgalleries има страхотна лятна разпродажба. Тази година обявявам лятно настроение поне до декември и отивам да си взема няколко наистина изгодни неща. Ах,никога не е късно за един зареждащ шопинг, нали? 

Цвета Герчева

Главен редактор