Автор
Десислава Недева

10 неща, които не знаете за мъжа Дева

Зодия Дева е земен знак, който се управлява от планетата на интелекта – Меркурий, което прави, хората родени в края на август и началото на септември изключително практични, наблюдателни, реалистични и старателни.

Но дали мъжът Дева е същият човек в любовта, какъвто е и в работата и ежедневието? Винаги ли следва разума или понякога се вслушва и в сърцето си? А дали e такъв перфекционист и в личните взаимоотношения?

Ако си задавате често тези въпроси напоследък, значи сте попаднали на правилното място. Вижте 10 черти от характера на мъжа Дева, които наистина ще ви изненадат:

1. Той забелязва всяка промяна във вас

Девите, както мъжете, така и жените, имат усет към детайла и вие ще бъдете щателно разглеждана под лупа във всеки един момент. Ако такъв човек се интересува наистина от вас, той ще запомни всеки дребен детайл от вашите думи и поведение, защото наистина ви отделя голяма част от своето внимание.



2. Често ви се обажда по телефона

Когато започвате връзка с нов мъж, вие често си пишете в социалните мрежи, изпращате си картинки, емотикони, за да покажете на другия, че мислите за него. Мъжът Дева не се задоволява с виртуалното общуване. Той чувства непреодолимо желание да чуе гласа ви и винаги ще предпочете да ви се обади, отколкото да ви пише съобщение.

3. Възхищава се на интелекта ви

Независимо колко сте секси и усещате физическо привличане помежду си, мъжът Дева никога няма да погледне на вас като потенциална любима, ако не оцени вашия ум. Ако често ви разпитва за вашето мнение и отношение към света, значи определено сте привлекли вниманието му не само с визия, но и с интелект.



4. Всъщност е романтичен

Въпреки че зодия Дева не се слави като най-големият романтик на зодиака, всъщност мъжете от тази зодия стават доста сантиментални, когато са влюбени. Не очаквайте традиционните мили жестове, които сте свикнали да виждате по филмите и социалните мрежи. Този мъж ще ви изненада с нещо, което е много ценно за вас, а не с тривиални рози, бонбони и шампанско.

5. Срамежлив е при първите прояви на интимност

Срамежливото и въздържано поведение на Девите може да даде доста смесени сигнали на своите възлюбени. Това, че не се стреми да ви вкара още първата нощ в леглото, определено не означава, че не изпитва сексуално привличане към вас. Той просто е срамежлив и му трябва време, за да се отпусне и да следва сърцето си.



6. Малко е скован и дистанциран

При първа среща с човек от тази зодия, добиваме усещането, че държи хората на една здравословна дистанция от себе си. Това със сигурност не е продиктувано от високото им самочувствие, а по-скоро от предпазливия подход, който използват в общуването си с околните.

7. Обожава да ви глези

Мъжът Дева не се влюбва често, но когато това се случи, няма нещо на света, което не би направил за своята любима. Той е толкова всеотдаен, защото вашето щастие стои над всичко, дори и над неговото собствено.



8. Ще ви критикува

Връзката с мъж Дева не е перфектна, а проблемите се появяват основно, когато са намесени високите стандартни на този педантичен мърморко. Когато се влюби, този мъж ще се опита да ви направи перфектни във всичко, защото искрено вярва, че по този начин прави най-доброто за вас.

9. Директен е

Въпреки че изглежда срамежлив и дистанциран, когато наистина усети, че се влюбва неудържимо във вас, той ще ви го каже директно в лицето. Той е винаги честен към споделянето на своите емоции и не е от хората, които ще играят театър, за да ви заблудят.



10. Той е верен и лоялен партньор

Може би ви се струва прекалено хубаво, за да е истина, но повярвайте: мъжът Дева няма никога да ви изневери, ако нещата между вас вървят гладко и нямате паузи във взаимоотношенията си. Той няма абсолютно никакъв интерес да флиртува безцелно с други жени, нито си пада по секса за една нощ. Но помнете, че ще изисква същото сериозно отношение и от вас, защото лоялността е нещото, което той силно цени в рамките на една връзка.

Четете още: Осмелете се: да си хвана ли мъж Телец за гадже?