Автор
Десислава Недева

10 неща, които не знаете за мъжете зодия Рак

Мъжете, които са родени между 21-ви юни и 22-ри юли, са всъщност едни много комплексни личности. Те проявяват завиден интерес към кулинарията, изкуството, а ненавиждат нестабилните отношения и липсата на решителност у другите.

Те са истинско съкровище и ако имате късмета да си хванете мъж Рак за гадже, никога няма да искате да го напуснете. А ето и десет основни характеристики на тяхната сложна и харизматична персона:

1. Грижовни

Мъжете Раци могат да бъдат наречени „майките“ на зодиака. Те имат нужда както да обгрижват другите, така и някой да ги глези от време на време. Ето защо много често имат силна връзка със своите майки и попадат в категорията „мамини синчета“. Но когато създадат свое собствено семейство, те се отдават основно на него.



2. Недоверчиви

Те подлагат на съмнение всичко и всеки. Такава е тяхната природа. Това е инстинкт, който им помага да оцеляват, но понякога им затваря хиляди врати. Важно е да притежават твърда обвивка, защото в противен случай ще се задушат в собствената си несигурност.

3. Артистични

Много малко са зодиите, които могат да се мерят с артистичността на Рака. Той е всестранно развита личност и ще ви смае с умения, харизма и творчески порив. Това не само го прави интересен и очарователен за повечето жени, но и невероятно секси.



4. Чаровни

От широката му бяла усмивка до пленителния му горещ поглед, вие просто не може да откъснете очи от тях. И помнете, че те много добре осъзнават своя чар и ще го използват навсякъде и по всяко време, за да постигнат целите си.

5. Страстни

Мъжете раци са страстни натури, макар че пак зависи от моментното им емоционално състояние. Те се превръщат в енергийна бомба и няма да се спрат пред нищо, за да изпълнят списъка си с набелязани цели. Вие само се молете да присъствате някъде из този списък.

6. Нерешителни

Той обожава ягоди. Не, чакайте! Нека бъде шоколад...или пък ванилия? Защо не ванилия? Обикновено такъв ще бъде обядът ви с този господин, както и вечерята, и закуската, и всичко. Ако не си падате по нерешителни мъже, по-добре не се занимавайте с мъж от тази зодия.



7. Чувствени

Мъжете Раци са изкусни съблазнители, а физическата близост с тях директно ви снабдява с двупосочен билет към звездите. И се пригответе за излитане в друга галактика, защото сексът с тях е наистина взривяващ.

8. Раздразнителни

Сигурно сте го разбрали още на първата среща, но мъжът Рак често сменя настроенията си. Емоциите му варират по скалата от 1 до 1000 и обратно за отрицателно време. Ако не сте свикнали на подобна въртележка, по-добре се насочете към някой по-земен представител на зодиака.

9. Потайни

Дори да има нещо във вас, което ги дразни, те никога няма първи да изплюят камъчето, защото не искат да бъдат „лошото момче“ във вашите очи. От една страна това може да задълбочи някои зараждащи се проблеми, но от друга тази потайност ги прави толкова мистериозни и интересни.



10. Семейно ориентирани

Любовта на Рака минава през стомаха...и през семейството. Той е истински домошар и влага по-голямата част от енергията си у дома. Близките и роднините са поставени на пиедестал в неговия живот и той би отишъл и на край света, само за да се увери, че всичко с тях ще бъде наред.

Четете още: Мъжът Овен – Лошото момче на зодиака, което всяка жена трябва да има в живота си