Автор
Десислава Недева

10 цитата за любовта, които перфектно описват зодия Телец

Земната и устойчива природа на Телеца го прави отговорен и готов да направи почти всичко в името на истинската любов. Той не обича промените и избягва да поддържа сложни отношения с драматични сцени и неочаквани обрати. Въпреки това, не подценявайте романтичната страна от неговия характер. Това е една от най-любвеобвилните, лоялни и отдадени на своите партньори зодия.

Насладете се на тези 10 цитата за любовта, идващи директно от устата на известни представители на зодия Телец:

1. „Вярвам в това, че човек може да бъде силен, дори когато всичко отива по дяволите.“, Одри Хепбърн

Устойчивият характер на Телеца му дава сили и кураж да преодолее с усмивка дори и най-трудните моменти от своя живот.



2. „Истината съществува. Само лъжите са плод на нашето въображение.“, Джордж Брак

Най-добрата политика при общуване с Телец е да се придържате към истината. Той не понася лъжците и притежава вътрешен радар за неискрени хора, затова по-добре внимавайте с измислиците.

3. „Имам наистина лош характер, но трябва много силно да ме предизвикате, за да го видите в пълния му блясък.“, Джанет Джаксън

Не насилвайте късмета си. Телецът е изключително спокоен и търпелив, но и неговото търпение има своите граници. Когато ги прекрачите, ще станете свидетели на една наистина луда ярост.



4. „Чувствам се наистина щастлива, когато съм у дома“, Ума Търман

Телецът е мързелив по природа и за него няма по-голяма наслада в живота от това да стои по цял ден вкъщи, лежейки на дивана с дистанционно и кутия сладолед в двете си ръце.

5. „Тайната в използването на вашата сила е да не я използвате. Достатъчно е просто да я притежавате.“, Джесика Алба

Телците са достатъчно високо еволюирали създания, за да знаят, че най-добрите битки се водят, когато не участват пряко в тях.



6. „Не искам да съм самотна. Искам просто да ме оставите на мира.“, Одри Хепбърн

Телецът всъщност е силно социален знак. Той обича да бъде сред хора и жадува за истинско приятелство. Но когато не иска да общува с някого, той категорично затваря вратите си за него.

7. „Мъжете не са необходимост. Те са лукс.“, Шер

Жените от зодия Телец знаят много добре какво искат и какво категорично отказват да приемат в любовта. Те не обичат да правят ненужни жертви и никога не обещават повече от това, което могат да предложат в една връзка.



8. „Винаги съм вярвал, че мога да се превърна в този, който искам да бъда.“, Крис Браун

Телецът владее до съвършенство силата на добрите намерения. Той ежедневно практикува закона за привличането. Настройва психиката си да работи на честотата, в която живее неговото желание и рано или късно то се превръща в реалност.

9. „Обичам, когато трудностите, които съм преживял в миналото, ми помагат да решавам бързо проблемите си в настоящето.“, Дуейн Джонсън

Телецът помни всяко свое преживяване и знае, че нищо в този свят не се случва без причина. Той умее да се учи от грешките си по-добре от всеки друг знак, затова напредва изключително бързо във всяка една сфера от своя живот.



10. „Изисква се истински кураж да знаеш, че делата ти са обречени на провал и въпреки всичко пак да ги предприемеш с цялата страст, на която си способен.“, Харпър Лий

Телецът никога не се стреми единствено в постигането на своята цел. Той знае, че самият процес в осъществяването ѝ крие своето най-голямо богатство.

Четете още: 10 цитата за любовта, които перфектно описват зодия Дева