Автор
Десислава Недева

11 неща, които ще се случат на зодия Овен тази есен

Лятото е към своя край и макар природата да се подготвя за зимен сън, ние човеците ставаме малко по-енергични и сме в трепетно очакване на нови хоризонти. Днес ще се спрем на тези 11 неща, които ще покорят сърцето и душата на зодия Овен през следващите три месеца.

1. Ще имат по-голяма нужда от емоционална подкрепа от своите приятели.

И ще я получат. Овните са самостоятелни и борбени, но от време на време и те изпадат в мрачни периоди.



2. Ще са настроени на романтична вълна.

Очакват ги безброй уютни вечери у дома с любимия, сгушени в топлата прегръдка на есента. Какво повече може да искат от живота?

3. Понижаване на обикновено високите им амбиции.

Планетата на действието - Марс, ще се движи ретроградно известно време и няма как да не повлияе негативно върху тяхната инициативност.



4. Либидото им също ще страда, благодарение на обратното движение на Марс.

Тази планета е техен естествен управител и неминуемо носи своите негативни последици върху всички представители на зодия Овен.

5. Ще бъдат наистина добри в планирането.

Овенът е импулсивен знак и често действа, без да мисли. Но не и тази есен. Той е натрупал известно количество мъдрост и ще изпипа всеки детайл от проекта, по който работи в момента.

6. Най-сетне ще се погрижат и за себе си.

Овните често се впускат в различни каузи и колкото и да им се носи славата на егоисти, те винаги поставят идеалите си пред персоналните нужди. Сега обаче ще намерят време и да се поглезят. Заслужават го.



7. Ще успеят да открият баланса между семейството и кариерата.

За момента всичко в живота им сякаш върви по мед и масло и няма нужда да жертват една част от живота си, за да напреднат в друга.

8. Важно е да не забравят да обърнат внимание на здравето си.

Това правило важи особено ако имат хронични заболявания, които могат да се задълбочат през есента. Нека си почиват и да посетят личния си лекар.



9. Овните ще имат шанса да заложат на правилната стратегия.

Ако цяло лято са се борили със зъби и нокти да постигнат успех в дадено начинание, но той все се е изплъзвал между пръстите им, точно сега ще получат просветление какво точно трябва да направят.

10. Нова работа...

Тези от вас, които са в търсене на нова работа, ще открият перфектното място, в което да разгърнат своя потенциал. Стискаме им палци.



11. И нова любов

Необвързаните представители на зодия Овен ще открият партньор, с когото си заслужава да споделят остатъка от живота си. Обвързаните пък отново ще се убедят, че са направили правилния избор с човека до себе си.

Четете още: Септември ще бъде най-добрият месец за тези 4 зодии