Автор
Десислава Недева

12 звездни двойки, които са от една и съща зодия

Някои хора казват, че противоположностите се привличат, но всъщност няма по-здрави и устойчиви връзки от тези между хора, които си приличат. Ще ви дадем един нагледен пример с 12 известни двойки в публичното пространство, които са от една и съща зодия, което означава, че имат сходни черти от характера. С малки изключения, които само потвърждават правилото, стигаме до извода, че отношенията между представители на един зодиакален знак са много по-силни и дълготрайни от която и да е друга астрологична комбинация. Вижте кои са тези двойки знаменитости и от коя зодия са те:

Овен – Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Двама енергични и амбициозни Овни могат да формират един наистина горещ и романтичен тандем, но само при условие, че единият партньор умее да контролира емоциите си и сведе избухванията до минимум. Веротяно точно по този начин Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са съумели да запазят своя 23-годишен брак непокътнат.



Телец – Меган Фокс и Машин Гън Кели

Когато двама Телци се срещат, тяхната връзка изглежда като изградена в самия астрологичен рай. Те обожават да си почиват, да се гушкат заедно на дивана и да правят любов до забрава. Ето защо сексапилната Меган Фокс определя Машин Гън Кели като нейния пламък-близнак.

Близнаци – Нийл Патрик Харис и Дейвид Бъртка

Въпреки, че самата мисъл за двама любопитни и неконтролируеми Близнаци на едно място е достатъчно изморителна, всъщност представителите на тази интересна зодия се разбират изключително добре помежду си. Погледнете само връзката на Нийл Патрик Харис и Дейвид Бъртка, която никога не е била поставяна под съмнение за цели 16 години.



Рак – Обри Плаза и Джеф Баена

Раците са силно емоционални и леко нестабилни хора, но когато имаме двама техни представители накуп, получаваме една перфектно балансирана връзка, изтъкана от взаимно доверие, добра комуникация и безрезервна подкрепа. Попитайте Обри Плаза и нейният съпруг, режисьорът Джеф Баена и те ще ви потвърдят същото.

Лъв – Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Въпреки, че двама Лъвове в тандем трудно биха си поделили мястото под светлината на прожекторите, тяхната връзка е далеч от ужасяваща. Вижте например поп дивата Дженифър Лопес, която е намерила път към сърцето на Алекс Родригес и по всичко личи, че двамата се носят дълго време необезпокоявани на гребена на любовта.



Дева – Емили Росъм и Сам Есмаил

Отстрани изглежда сякаш две Деви на едно място са прекалено голяма навалица, но истината е, че представителите на тази зодия комуникират изключително умело помежду си. Те споделят една и съща ценностна система и въпреки, че трудно откриват пътя един към друг, някои от тях, като Еми Росъм и продуцентът Сам Есмаил, са нямали подобни проблеми.

Везни – Камала Харис и Дъг Емхоф

Колаборацията между два представителя на зодия Везни изглежда като най-красивото и изящно нещо на света, създадено от човека, но липсата на доверие помежду им може да им изиграе лоша шега. Когато и двамата се научат да изразяват мислите и чувствата си вербално, те могат да изградят едни уникални взаимоотношения, базирани на дипломация, мило отношение един към друг и взаимно уважение, също като Камала Харис и Емхоф.



Скорпион – Кендал Дженър и Девин Букър

Кендал Дженър и Девин Букър не са потвърдили официално, че са двойка, но по всичко личи, че е точно така. И въпреки че повечето връзки между два Скорпиона завършва катастрофално, поради тенденцията им да провокират и да изкарват най-лошото от характера на другия, има случаи, в които отношенията им са повече от перфектни. Те са страстни, чувствени и мистериозни и събрани заедно, могат да повдигнат планини пред смаяните погледи на останалите.

Стрелец – Диджей Калед и Никол Тък

Въпреки, че двама Стрелци могат изключително бързо да се влюбят един в друг, те рядко остават задълго в магията на любовта. И все пак, изключения съществуват. Ако не вярвате, попитайте Диджей Калед, който все още не е загубил интерес към своята любима Никол Тък.



Козирог – Ели Голдинг и Каспър Джоплин

От всички двойки, създадени от представителите на една и съща зодия, комбинацията между два Козирога е може би най-предизвикателната. Тези хора са прочути със своята сдържаност, липса на емоционалност и егоцентризъм, което прави романтиката мисия невъзможна при подобни отношения. Брадли Купър и Ирина Шейк са живото доказателство за това, но пък Ели Голдинг и Каспър Джоплин са изключението, което ни дава надежда да вярваме, че въпреки всичко два Козирога могат да мелят брашно заедно.

Водолей – Елън Дедженерис и Порша де Роси

Също както при Козирозите, отношенията между двама Водолеи могат да бъде доста хладна и лишени от страст и емоции. Това за нас може да е проблем, но не и за самите Водолеи, които се чувстват изключително в свои води, когато имат свободата да разполагат с лично време и пространство. Елън Дедженерис и Порша де Роси са живото доказателство, че любовта на Водолеите също носи своята красота, макар и доста ексцентрична и неразбрана от масата.



Риби – Джейми Бел и Кейт Мара

Също както отношенията между Везните, така и връзката между две Риби може да възникне изключително рядко, тъй като и двамата срещат трудности при изразяването на истинските си чувства и нужди. И все пак има хора, които успяват да преодолеят тези препятствия и да изградят едни наистина стойностни взаимоотношения като в приказките. Типичен пример за подобна идеална връзка е тази между актьорите Джейми Бел и Кейт Мара.

Четете още: Тези 4 зодии ги очаква голяма промяна през 2021-а