Автор
Весела Георгиева

2022-ра е годината на Венера: планетата на баланса и любовта

2022 година според нумерологията е година на Венера – 2+0+2+2=6. Венера е планетата на баланса, справедливостта, партньорството, сътрудничеството, ценностите, личната ни самооценка, изкуството, любовта, парите.

Но съчетанието на 3 двойки е белег за борба и противодействие, борба между духа и материята. От нас зависи дали ще вървим през годината по пътя на любовта, разбирателството и хармонията или ще се стремим само към материалните блага и блясъка, изгубвайки възможността за любов, щастие и душевна хармония. Това казва Маргарита Паскалева за Lupa.bg.



Сатурн и през 2022 год. продължава транзита си през знака Водолей и в квадратура с Уран в Телец, които ще оказват поне до средата на годината сериозни трудности и ограничения в икономически план, трусове в политиката, стачки и протести през зимните месеци поради високите цени и инфлация. Много хора ще загубят работата си, бизнеса си.

Сатурн в личен план ще затруднява и поставя пред ограничения родените през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а през втората половина на годината – родените през трета декада на тези знаци.

Юпитер, планетата на късмета и успеха, от 30.12.2021 до 10.05.2022 г. и от 28.10.2022 г. до 20.12.2022 г. е в знака Риби. Между 11.05.2022 и 27.10.2022, както и след 20.12.2022 Юпитер ще бъде отново в Овен.

В периодите, когато е в Риби, Юпитер ще носи много късмет и възможности за успехи /израстване на родените под знаците Риби, Рак, Скорпион, Телец и Козирог.

В периодите, когато ще бъде в Овен, Юпитер ще носи късмет и успехи повече на родените под знаците Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей. Юпитер поставя акцент върху почтеността, спазването на законите, възгледите за живота, вярата, висшето съзнание, духовното развитие.



Като цяло 2022-ра се очертава да бъде по-добра година за любовта от 2021 г.

Въпреки че започваме годината с ретроградна Венера, планетата на любовта, се появява и щедрият Юпитер, който компенсира до голяма степен. Дори може да ви се стори, че сезонът на Стрелец е удължен, именно заради силното Юпитерово влияние, което ни очаква.

Април ще бъде особено благоприятен да задълбочите отношенията си с половинката или да срещнете любовта: тогава Венера, Марс, Юпитер и Нептун се събират в знака Риби.

Овенът ще стартира ударно годината. Трансформации очакват Телеца, заради затъмненията.

А Близнаците ще се обвържат, въпреки че обикновено бягат от подобни "глупости."

Раците пък ще трябва да преосмислят връзките си и да почакат малко, за да им тръгне в любовта.

Сериозни стават отношенията на Лъвовете. Търсите стабилност и ако не я откриете при настоящия си партньор, ще се наложи да го смените.

Що се отнася до Девите, това ще бъде една наистина любовна година. И късметлийска.

Везните изпадат в лека депресия и ще се наложи да предприемат промени, а Скорпионите търпят пълна трансформация, която може да доведе и до приключването на една дълга и разрушителна за тях връзка.

Щастие има и в дома на Стрелеца, и Козирога. Водолеите се радват на спокоен личен живот, а Рибите ще направят доста равносметки.