21 тайни за характера на зодия Близнаци

25 май 2019 | 12:06
198215
7
Снимка: Pixabay, Getty
7

Чудите се защо Близнаците са толкова колоритни личности?

Не е възможно да опишем представителите на тази уникална зодия с една дума, нито с едно изречение. Затова ви представяме 21 характеристики, за които дори не сте подозирали, че са присъщи за Близнаците.

1. Близнаците избягват конфликтите

В живота на Близнаците няма излишна драма. Когато стане напечено, те просто се оттеглят в покоите си, където на спокойствие могат да четат книга или да извършват друга интелектуална дейност. В крайна сметка има много по-важни неща в живота на Близнаците от това да победят в спор.

2. Когато се почувстват притиснати, Близнаците отвръщат на удара

Въпреки че се славят като пацифисти, Близнаците не се страхуват да отстояват правата и позициите си и могат да бъдат доста пиперливи в изказванията си.

Четете още: Ахилесовата пета на всяка зодия

3. Близнаците са безкрайно лоялни приятели и партньори

Близнаците не се доверяват на всеки, но ако веднъж сте ги спечелили на ваша страна, то вие имате най-верния приятел или любовник на света.

4. В ума на Близнаците постоянно препускат мисли и идеи


Те всъщност най-много се интересуват от .... всичко. Много е трудно да задържиш вниманието им, просто защото страстите и интересите им се сменят като времето през последните два месеца.

5. Близнаците са изключително независими и не обичат да ги контролират


Близнаците винаги ще предпочетат да вървят по неотъпкани пътеки, вместо да живеят в сянката на някой друг. Те имат нужда да се чувстват свободни, да живеят своя собствен живот и ако се опитате да ги опитомите, ще ги изгубите безвъзвратно от живота си.

6. Близнаците са наблюдателни до педантичност и постоянно попиват нови знания

Родени изследователи, Близнаците няма да спрат, докато не разнищят нещата и достигнат до тяхната същина.

7. Близнаците могат да имат доста фриволно поведение

Близнаците често се увличат прекалено във флиртовете и могат да предизвикат възмутителни погледи от страната на по-консервативните представители на зодиака. Повярвайте ми, Близнаците не влагат никакви неприлични помисли, просто са прекалено дружелюбни и наистина ги бива в комуникацията.

8. Близнаците изпитват силна нетърпимост към негативните хора, които постоянно се оплакват

Ако сте от онзи тип свръхкритични персони, които обаче не правят нищо, за да променят битието си, а се оплакват за едно и също нещо отново и отново, то определено нямате приятели Близнаци, защото те отдавна са избягали с 300 км/ч от непрестанното ви хленчене.9. Близнаците предпочитат компанията на хора, които стимулират мисленето им

Ако сте интересен събеседник, който може да предложи неизчерапема палитра от интересни истории, остроумни реплики и смешки, то вие имате най-малко трима Близнаци в своето обкръжение.

10. Близнаците не се страхуват да кажат точно това, което си мислят


Близнаците имат мнение за абсолютно всичко и повярвайте ми, няма да ви спестят никакви подробности, дори и тези, които не искате да чуете. Е, ако имате приятели Близнаци, ще ви се наложи да се запознаете с истината лице в лице.

11. Близнаците са подкрепящи и окуражаващи приятели

Близнаците ще преобърнат света, ако разберат, че техен приятел е в беда или се чувства нещастен и биха направили и невъзможното, за да се уверят, че всичко с него е наред. Те са незаменими в успокоителните думи и в даването на съвети, които наистина могат да ви бъдат от полза.

12. Близнаците могат да бъдат наистина странни

Близнаците често изумяват околните с непредсказуемото си и поведение. Те ненавиждат обикновените и скучни неща и ако свикнете с ексцентричното им поведение, ние ви обещаваме,че никога няма да скучаете.

13. Те знаят как да извоюват това, което искат

Добри оратори, Близнаците са впечатляващо красноречиви със своите изказвания. Те притежават тайнствената дарба да убедят хората в почти всичко. Е, надяваме се, че няма да ви накарат да скочите от някоя скала, но се пригответе да бъдете хипнотизирани и примамени във всевъзможни щури изживявания.

14. Близнаците са неспокойни и винаги в движение

Душата на Близнаците е неспокойна и те подсъзнателно постоянно търсят нови приключения, тъй като еднообразието и рутината ги задушават.

15. Близнаците са любознателни и попиват всяка нова информация като гъба

Няма област, която да не представлява интерес за всеобхватния ум на Близнаците, които с детски ентусиазъм и любопитство откриват нови и нови знания, които нямат търпение да приложат на практика.

16. Близнаците могат да бъдат крайни в емоциите си

Това означава, че когато са щастливи, Близнаците са експлозия от радост и вълнение, но когато са тъжни или ядосани, по-добре се скрийте на сигурно място, защото ще бъдете пометени от истинско природно бедствие. Тази силна емоционалност често черпи от енергията им и може да им причини сериозни физически неразположения.

Четете още: 21 тайни за характера на Телеца

17. Близнаците са предпазливи и понякога трудно се доверяват

Не се заблуждавайте по разговорливостта на Близнаците. Те могат да дрънкат всякакви глупости, но ако засегнете лични теми, ще се сблъскате със стабилна стена пред себе си. Ако сте прекалено съмнителен за тях, дори ще бъдат особено отбранителни.

18. Близнаците се обвързват бавно, но са напълно отдадени на любимите си

Близнаците живеят на принципа „Всичко или нищо“. Такива са както в живота, така и в любовта. Това ги прави едни от най-надеждните партньори и верни съпруги/съпрузи.

19. Близнаците притежават авантюристичен дух

Може би си мислите за скачане с парашут, бънджи скок или делтапланер, но ще ви разочароваме. Не че няма да видите представител на зодия Близнаци да виси от някоя скала, но тук имаме предвид авантюризма във всеки един аспект от техния живот – работа, хоби, любов. Всяка нишка от тяхното битие е наситена с вълнение, емоция и щипка здравословна лудост.

20. Близнаците са безобразно саркастични

Да, на някой може да му дойде в повече тяхното чувство за хумор, но ако сте от хората, които разбират от сарказъм и ирония, определено ще се забавлявате безмерно в тяхната духовита компания.

21. Близнаците са адаптивни и могат да понесат стоически ударите на съдбата


Изключително гъвкави, Близнаците са най-адаптивни от всички зодиакални знаци и могат да оцелеят при всякакви обстоятелства. Поставени в нова среда, те най-бързо ще се ориентират в обстановката и ще намерят своето място, че дори и най-доброто, което до този момент никой не се е сетил да заеме. Такива са Близнаците – умни и креативни, затова дръжте се за тях и няма да сбъркате!

Известни личности, родени под знака Близнаци: Анджелина Джоли, Мерилин Монро, Джон Кенеди, Клинт Истууд, Принс, Том Джоунс, Джони Деп, Натали Портман и др.

Още по темата

Коментари

7 Например
  30 август 2019 | 22:46 отговор
 

Най - лицемерните хора са от зодия Козирог, Дева, Лъв и Близнаци. Говорят зад гърба на приятелите, колегите и близките. Сладкодумни, знаят как да разсмеят околните, но това го правят с цел. Манипулация и превес над останалите. Нито са добронамерени, нито праволинейни. На принципа са - разделяй и владей.

 
6 Янат
  06 юли 2019 | 08:56 отговор
 

Този,който не е зодия Близнаци, нека да се въздържи от коментари.Ако сложиш въздух в бутилка с определена форма, то формата ли ще определи качествата на въздуха?Били повърхностни, неверни и пр. Пак рамки?Все едно да си закачиш въздух в рамка на стената.Вижте какво пробвах:казвам едно и също нещо на двама различни хора,а те ми дават две противоположни мнения.Аз очаквам обаче съвсем различен отговор.Т.е. Близнаци задават теми и въпроси с отворена логика и най-голямото удоволствие за Близнака е да чуе отговор,за който сам не се е досетил..Многословието не е "бърборене", а даване на "ключове", с които да накараш някого да мисли аналитично,да осъзнае,че голямата информация му дава и голям брой решения.Когато чуя отговорите, независимо какви са, си правя "профил" на моя събеседник.По това избирам "моя човек",който също има отворена логика.Това е моят приятел.Той се досеща какво имам предвид, без да влизам в безсмислено "бърборене"-За този, който не е разбрал, най-лесно е да каже,че сме повърхностни. ...Както и "неверни", защото ако не можеш да осъществиш пълноценна комуникация с неразбиращия,той ще те постави в рамките на своя ограничен и плосък Ум.Затова сме верни на всички, които ни разбират и повърхностни за тези, които са объркани от нас.С моите приятели съм много лаконична,защото разбират. Ако някой успее да проникне в ума на Близнака, независимо от зодията си, ще види един различен и много емпатичен човек.Ние ще дадем живота си само за тези,които са успели да ни "уловят".И никога няма да съжаляват.Защото пазим най-голямата награда за тях.Така ли е,Близнаци?В момента най-големите ми приятели са жена и мъж /не интимен приятел/ зодия Козирог.

 
5
  27 май 2019 | 00:56 отговор
 

Най гадната зодия до обяд едно след обяд друго Не подплатено съмочуствие арогантни лъжливи безпардонни хора във всяко отношение

 
 
Петя
27 май 2019 | 20:08

Глупости, това е въздушен знак, което означава, че са весели, забавни и много интелигентни, много журналисти в телевизията са Близнаци.Също са пълни с идеи и много ефирни и приятни за компания хора. Е казват, че са двама човека в тях, което ги прави още по богати душевно.

4 Най хубавата зодия
  26 май 2019 | 12:50 отговор
 

 
3 TTTT44
  26 май 2019 | 09:29 отговор
 

Точка 18 изобщо не е вярна !!!!!! Казвам го от ноблюдение върху 5-ма близнака мъже и жени ! Верността им е абсолютно непозната. Близнак за връзка.....никога !

 
2
  25 май 2019 | 20:40 отговор
 

Аз съм зодия Близнаци и си признавам ,че мога и така и иначе .както ми изнася . Много искам ,но се задоволявам и с по-малко ,но за другите си е много . Но съм честна и не наранявам . Интелегентността за мен е най-важно качество на мъжа .

 
1
  25 май 2019 | 17:15 отговор
 

Близнаците са фурнаджийска лопата. Днес са едни, утре други.

 

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.