Автор
Теодор Муховски

3 прикрити зодии, от които няма да чуете „Обичам те“

Не всеки може открито да говори за чувствата си. Някои хора по природа са по-интровертни, което разбира се не е лошо. Има обаче 3 знака от зодиака, които са емоционално скрити до такава степен, че изобщо не могат и не искат да говорят за чувствата си – дори в разговор с любимите хора.

Всеки би искал да чува от време на време, че е обичан. За съжаление това не се отдава на партньорите на хората от тези зодии. Те просто не могат да говорят за чувства. Винаги крият емоциите си и никога не е възможно да се разбере какви чувства се крият в тях. Това важи в особено голяма степен за тези 3 знака от зодиака. Партньорите им трябва да осъзнаят, че няма да чуят уверения в любов от тях.



Ето кои са 3-те емоционално скрити зодии:

Дева

Девата е изключително практична зодия. Това измества емоционалния ѝ живот на заден план. Тази зодия е наясно, че емоциите не трябва да вземат превес в живота. Много по-лесно е да постигне нещо, когато се ръководи само от здравия разум. Затова, като правило, Девата напълно забравя за емоционалната си сфера и не я оставя да излезе на преден план.



Скорпион

Скорпионът е една от най-загадъчните зодии. Той има аура на недостъпност около себе си и това му помага да крие чувствата си. Трудно е да пробиете твърдата му черупка. По правило той не допуска хора близо до себе. Предпочита да контролира живота си и знае, че ако казва на другите как се чувства, това може да го отслаби.



Водолей

Водолеят живее в свой собствен свят, до който не допуска другите. Трудно му е да се адаптира към някого – дори когато има чувства към този човек. Ето защо той никога няма да приеме друг човек във вътрешността си. Това е и вид защита срещу нараняване. Той знае много добре, че отваряйки се пред някого, ще се изложи на риск - този някой може да се възползва от чувствата му.

Четете още: Зодии, които са родени да променят света