Автор
Теодор Муховски

3-те земни зодии - защо ги мразим и обожаваме едновременно

Има зодии, които винаги осъществяват плановете си. Тези три зодии определено са от тях. Те рядко губят увереност и винаги запазват самообладание когато трябва. Природата им е доста особена - те могат да бъдат хапливи и докачливи, но на тях може да се разчита, защото са уравновесени и самоуверени.

Тези зодии могат да уважават и обичат, но може и със същия успех да мразят и ненавиждат. Обичат да посипват раните със сол, а след това са способни да премахнат страданията и болката като с магическа пръчица. Когато хората се сблъскат с тях, те остават със смесени чувства. А ето кои са те:



1. Зодия Телец

Телецът се характеризира с нрава на бика. Това е зодия, на която настроенията се променят като пожар. Могат да станат агресивни и избухливи, но в следващ момент да се превърнат в пасивни и добродушни. Когато имат любовна връзка Телците са склонни да преглътнат своя непоправим инат в името на любовта и щастието. Ако общувате с Телец, може да се изправите очи в очи с тежкия му характер, но неговата мека душа ще ви накара да останете с него.

2. Зодия Дева

Сложна земна зодия, която обича самокритиката. Нейната сдържаност и самодисциплина я предпазват от неприятности. Човек никога не знае дали Девата е искрена и какво изпитва тя. Трябва първо да я опознаете добре, но дори тогава не може да сте 100 процента убедени, че тя е човекът за вас. Ако решите да имате връзка с тази непокорна зодия, бъдете сигурни, че трябва доста да се постараете и да докажете любовта си. Защото Девите винаги гледат подозрително на човека до тях. Важното е да не лъжете и да бъдете себе си.



3. Зодия Козирог

Работохолици, които оставят любовта за десерт. Това характеризира упоритите Козирози. Те са изключително сложна за разбиране зодия, която често пъти назовава нещата с истинските им имена, дори и да не ви е приятно. Но от друга страна тази земна рогата зодия е готова да изпълни всичко в срок, да ви даде страхотни идеи и да ви вдъхнови да продължите напред.
Тази зодия си има своите странности, но умее да дава кураж и да мотивира. Затова тя е предпочитан партньор, когато става въпрос за бизнес или съдружие.
В любовта, ако искат, Козирозите могат да бъдат моногамни и това ги прави предпочитан партньор. Те рядко кръшват от правия път и ако са го направили, винаги си признават. Т.е. те не могат и не искат да лъжат.


Четете още: Дъжд от пари ще залее тези 5 зодии до края на юли