Автор
Теодор Муховски

3 зодии, които се влюбват в характера, а не във външния вид

Увлечението и влюбването могат да бъдат много различни, в зависимост от човека, който ги изпитва. За някои външният вид наистина има значение, за други е второстепенен. От всички знаци на зодиака има 3, за които характерът е най-привлекателен.



Рак

Раците се отличават се с чувствителност над средното ниво и понякога им е много трудно да се озовават в съвременния свят. Особено когато става въпрос за намиране на човека, на когото искат да дарят романтична любов. Чертите на характера на другия са от първостепенно значение за този воден зодиакален знак. Ако сте от тази зодия, е нормално да търсите подобна чувствителност, топлота и разбиране. Външният вид е от второстепенно значение за вас, тъй като вие сте в състояние да видите много повече в един човек отколкото от визуалната му привлекателност.



Близнаци

Не е тайна, че някой може да ви очарова с външния си вид, но самият факт той да се влюби във вас е обусловен от нещо съвсем различно. Приоритет са чертите на характера, които търсите в партньора. Дори най-красиво изглеждащият човек няма да ви накара да искате да се привързвате, ако ви липсва най-важният, солиден пласт от благородни черти на характера му. Естетическите съображения не са на първо място за вас, особено след като не сте склонни да полагате много грижи за себе си.



Козирог

Вие сте много практична зодия, която е най-близо до реализма. Знаете, че красотата е нещо нестабилно и преходно, поради което се фокусирате много повече върху чертите на характера на другия. Държите на някой подобен на себе си, някой, който е трудолюбив, любопитен към света, знаещ, който обича да говори на различни теми. Във всичко това външната красота е далече, въпреки че би било лъжа да кажем, че тя няма абсолютно никакво значение за вас.

Четете още: 5-те зодии, които се влюбват за един миг