Автор
Десислава Недева

4 неща, които зодия Везни правят, когато се чувстват наранени

Везните са лоялни партньори и от всичко на света най-много ценят справедливостта в отношенията. Те умеят да се издигнат над емоциите си и да взимат рационални решения в своя живот. Но когато сърцето им е разбито, нещата стоят по много по-различен начин. Понякога е трудно да разбереш кога си наранил човек от зодия Везни заради хладнокръвното им държание, но все пак съществуват някои издайнически сигнали, на които днес ще обърнем специално внимание.

Ето какво правят представителите на зодия Везни, когато се чувстват наранени:

1. Дистанцират се от партньора си

Ако подходите несправедливо към човек от зодия Везни, вие задължително ще го накарате да се почувства унизен. Както вече споменах по-горе, Везните очакват в една връзка да има реципрочност между отдаване и получаване. Ако те правят компромиси със себе си в името на връзката ви, ще очакват и вие да направите същото и ако не го сторите, ще се ориентирате по хладното им отношение към вас.



2. Опитват се да разберат отсрещната страна

Везните са дипломатични по природа и се чувстват особено объркани, когато някой се отнася грубо и агресивно към тях. Затова, ако имате приятели или роднини от тази зодия, опитайте се да разрешите възникналите проблеми с тих и спокоен тон. Дискутирайте, а не викайте и всичко ще си дойде на мястото без излишна драма. Но дори и да го направите, Везните винаги ще се опитат да се поставят на вашето място и да разберат причините довели до това ваше поведение.



3. Преследват човека, който им е причинил страдание

Везните нямат проблем да продължават да общуват с човек, който е наранил чувствата им. Въпреки, че са ви ужасно ядосани и обидени от постъпките или думите ви, Везните ценят вашата връзка на едно по-високо ниво и няма да я зачеркнат с лека ръка. Разбира се, ако сте прекрачили границата твърде много, очаквайте сладко отмъщение от тяхна страна, но все пак вие си го заслужавате, а и така отново излизате равноправни членове на вашата връзка и балансът бива възстановен.



4. Биха простили, ако им поискате прошка

За щастие, ако навреме се усетите, че сте наранили представител на зодия Везни, те са склонни да ви дадат втори шанс. Те винаги се стремят да внесат хармония и баланс в своя живот, затова са способни да простят в името на доброто старо време. Но няма да го направят, преди да сте потиснали егото си и да сте ги помолили а прошка. Ако стабилно сте сгазили лука, по-добре се постарайте да поднесете читаво извинение, подплатено с много мили думи и ласкателства към наранената Везна. Когато получите своята прошка, внимавайте да не направите същата грешка отново, защото тя прощава, но не забравя и ще ви наблюдава изкъсо за последващи провинения.

Четете още: Меркурий, ретрограден или не, ще ни изненада с нови възможности