Автор
Десислава Недева

4 правила от наръчника за влюбване на жената Близнаци

Когато Близнаците са влюбени, това е наистина пленителна гледка. Както мъжете, така и жените от тази зодия са известни с нестихващата си любознателност и любопитство, което ги прави отлични събеседници и слушатели. Отношението, с което подхождат към вас, както и омайващият зрителен контакт ги прави наистина неустоими за противоположния пол. Близнаците са изкусни флиртаджии и умеят бързо и лесно да се сприятеляват. Но какви точно са тези екземпляри в любовта, разберете от следващите редови:

1. Търсят партньор, който да бъде най-добрият им приятел

Знаете, че има хора, които в крайна сметка се влюбват и омъжват за най-добрия си приятел. Аз силно вярвам, че по-големият процент от тях са зодия Близнаци. Освен обикновени бърборковци, те са крайни интелигентни личности, които ценят разговорите, от които могат да научат важни и интересни неща от живота. Също така са достатъчно лежерни, за да превърнат един задълбочен анализ в обикновена раздумка.



2. Говорене, говорене и пак говорене

Ако споделяте общи интереси като изкуство и политика, ви очакват часове с напоителни разговори, в които ще се запознаете отблизо с нестандартната гледна точка на Близнаците и компетентното им мнение по всички въпроси. Понякога това мнение може да варира през различните дни в зависимост от настроението им, което се променя неочаквано и непрестанно. Ако сте техният избраник в любовта, пригответе се за много словесни битки. Добрата новина е, че често скандалите са последвани от интензивен секс за сдобряване, но важно условие е да оставите последната дума да бъде тяхна. Да обичаш жена Близнаци означава да държиш повече на връзката ви, отколкото на желанието да бъдете винаги прави. Аз лично ви гарантирам, че те ще оценят жеста, защото много добре осъзнават, че зад привидното им самочувствие се крие една неотработена несигурност и единствено безусловната любов и обожанието, което получават от любимия, им дава необходимата увереност.



3. Държат на свободата си

Близнаците са заклети флиртаджии, затова не се учудвайте, ако не изискват толкова внимание от партньорите си, колкото представителите на другите зодиакални знаци. Те са отдадени и лоялни, но не очаквайте изведнъж да се превърнат в интровертни натури. За тях е непривично да не се държат приятелски с почти всеки и ако човекът до тях ограничава контактите им поради чувство на ревност, той няма да остане за дълго в живота им.



4. Трябва взаимно да полагате грижи, за да запазите връзката си

Във всяка една връзка неминуемо се стига до моменти, в които двамата партньори се изправят пред трудности и проблеми. Важното в случая е да запомните, че не е разумно да се заяждате с тях. Те са интелигентни и абсурдно убедителни, така че са в състояние да оборят всяка ваша теза. Поради аналитичната си мисъл, са склонни да премислят позициите си и ако преценят, че сте прави, вероятно ще го признаят, но все пак не ги предизвиквайте излишно.

Близнаците са изключително креативни и театрални личности, които са наистина лесни за обичане. Винаги са готови да яхнат гребена на вълната и да поемат към следващото предизвикателство. Не се страхуват от промените, затова им предлагайте разнообразие в изобилие. Когато стимулирате тяхното въображение и интелект, запалвате искрата вътре в тях и те няма да могат да ви се наситят в рамките на един човешки живот. Подкрепяйте ги и ги обичайте такива, каквито са, без да се опитвате да ги промените. Те ще бъдат най-грижовните и забавни майки, които ще създадат специална връзка със своите деца. Не е ли истинско щастие, че точно такава жена стои до вас в добро и зло?

Четете още: Влюбената жена Телец е като вулкан под купчина лед