Автор
Ива Петрова

4 зодии, които изоставят дългогодишната си половинка, за да се оженят за друг

Четири са знаците от зодиака, които са най-склонни към безпощадната и жестока постъпка да прекратят дългогодишна връзка, за да се врекат във във вярност на друг, който познават едва отскоро. Да видим кои са те според астролозите:

Близнаци

Ако има знак, който е най-непредсказуем по природа в сравнение с останалите зодии, то това със сигурност са Близнаците. За тях интимната връзка е като игра и често пъти не си дават сметка за дълбочината и сериозността на чувствата между двама влюбени. Те са склонни на бързи и необмислени действия и това може да окаже влияние върху отношението им към партньора. С времето лоялността им към него може да избледнее до такава степен, че дори да са готови да отидат пред олтара с друга половинка, която познават едво от няколко месеца или седмици дори.

Везни

Везните са едни от най-влюбчивите и непостоянни знаци. Често се поддават на инстинктите си и внезапно решават да се вслушват в сърцето си. Осъзнавайки, че са влюбени в друг, те са склонни да обърнат гръб на дългогодишното си гадже и да се хвърлят в обятията на мимолетното си увлечение. Именно така Везните разбиват сърцето на партньора си, с когото да деляли покрив много години, а след това се вричат във вярност на новата си любов, за да не се чувстват предатели и кръшкачи.



Стрелец

Някои Стрелците са известни с многобройните си и краткотрайни връзки. Други Стрелци обаче се отдават изцяло на половинката си дълги години, без да погледнат друг заради лоялността и дълга към избаника си. Когато обаче осъзнаят, че не са щастливи с дългогодишния си партньор, да са склонни да кажат край на връзката си с него и да кажат Да на човек, който е успял истински да разтупти сърцето им.

Водолей

Любовта на Водолеите често избледнява към партньор, с когото са принудени да живеят от разстояние. Този въздушен знак от една страна е много свободолюбив, но от друга е склонен да развива близки емоционални отношения с хората около себе си. Така че е доста вероятно той да предаде своя дългогодишен партньор, за да се отдаде на емоционална изневяра с човек от близкия си приятелски кръг или с колега, подобно на Близнаците. Много Водолеи са причина за раздяла със своя постоянен партньор, а след това бързо се женят за човек, когото едва познават.



Четете още: Истински щастливци сте, ако имате връзка с представител на една от тези три зодии