Автор
Десислава Недева

5 причини задължително да имате приятелка Везни

Не е трудно да харесаме Везните. Те са толкова чаровни, комуникативни, позитивни и подкрепящи. Като включим в листа на положителните им качества и щедростта и чувството им за справедливост, няма как да не се съгласим, че са най-верните приятели, от които всеки човек има нужда в своя живот. Това е зодията, която постоянно се стреми да подобри качеството на своя живот и с това неимоверно влияе и върху вашата амбиция да дадете най-доброто от себе си.

За вас селектирахме 5 основни причини защо е необходимо да се сдобиете с поне една приятелка, която е зодия Везни.

1. Тя е силно социална и винаги в центъра на събитията.

Везните се чувстват най-добре, когато са обградени от приятели. Те използват всеки един момент да съберат шумна компания около себе си и да се забавляват. Това ги зарежда и изпълва с положителна енергия, която обаче не крият за себе си, а щедро я раздават на всеки, докоснал се до тяхната магнетична персона. Никога няма да се почувствате в периферията на купона, защото Везната ще ви завлече точно в окото на бурята и няма да съжалявате, нито да забравите преживяванията с нея.



2. Винаги ще постъпи по правилния начин, дори да е най-трудният възможен.

Везните са най-големите дипломати на зодиака. Те са толкова внимателни и съобразителни, че не бихте могли да искате повече от един човек. Хубавото е, че се чувстват наистина горди и удовлетворени, когато правят приятелите си щастливи. Бъдете сигурни, че намеренията им са наистина безкористни.

3. За нея няма нищо по-хубаво от това да споделя всичко със своите приятели.

Всичко, което Везните притежават, бива мигновено споделено с близките им. Те не са егоисти и ако имат две ризи, буквално ще ви дадат едната на вас, ако имате нужда. Това е така, защото имат нюх за хората и са сигурни, че са обградени от стойности приятели, затова не се свенят да споделят своите притежания с тях. Не се възползвайте обаче от щедростта им, защото рано или късно ще им натежи да бъдат само от страната да даващия.



4. Старае се да бъде безпристрастна и справедлива във всяка една ситуация.

Везните се чувстват най-стресирани, когато трябва да заемат някоя страна в спор или да се опълчат срещу мнението на свой приятел. За тях няма по-голямо щастие от това да живеят в хармония с всички. Те винаги ще защитят и двете позиции в разразен конфликт и ще съдействат максимално за сключване на споразумение. Как да не цениш и обичаш такъв човек? Просто е невъзможно, нали?

5. Може да намерят общ език с всички.

Везните сякаш притежават един вроден чар, който омагьосва всеки, до когото се докоснат. Те са любезни, приятни, усмихнати и приказливи. Освен това не са осъдителни и критични. Може би само Водолеите са по-широко скроени от тях. И не само в приятелския си кръг, а и в офиса, те са толкова очарователни и забавни. Ако сте благословени с готини колеги, те по всяка вероятност са представители на именно тази страхотна зодия. Благодарим ви Везни, че ви има!

Четете още: Тези три зодии ще преживеят болезнена раздяла през есента