Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

5 признака, че сте на грешен път

Чувствате ли, че сте погрешен път в живота? Колко пъти сте падали преди да се научите как да ходте. Колко пъти сте се опитали да напишете буквата А?

Помнете колко пъти не сте направили нещо конкретно, докато не сте се научили как да го направите правилно.

За щастие има по-големи сили, които се опитват да ни покажат пътя. Висшите сили просто се опитват да ни посъветват, без да ни принуждават да правим нещо.

Мирише” на лоша карма!


Висшите сили могат да се опитат да ви предупредят по този начин. Обонянието е може би едно от най-древните нашите сетива и се счита за особено свързано с нашето подсъзнание. Много паранормални феномени са свързани със странни миризми. Има много духове, които, когато материализират своето присъствие, създават много неприятна миризма и повечето от тях са вредни.

Умора

Напоследък не разбирате как се губи енергията ви? Това вероятно е знак, че сте се загубили по грешния път. Цялото ви тяло се опитва да ви предупреди, че вероятно правите нещо нередно и си оставате изтощени.

Опашка и трафик

Друг признак е, че има постоянно забавяне и задръжки около вас. Чувствате, че завинаги сте заседнали в дълги опашки или дори по-лошо, че ще останете в трафика. Този неудача може да продължи няколко седмици, сякаш нещо се е променило много мистериозно. Това може да е знак от Вселената, за да ви даде време да мислите и да отработвате това, което вършите неправилно отново и отново. Не се страхувайте. Потърсете истината. Може би сте нещастни, че сте се забили там отново и отново, но всъщност това може да бъде благословия.

Интуиция

Вашата интуиция ви подсказва неща, които продължавате да игнорирате. Ако се опитате да забележите тези намеци, ще се свържете с вашите емоции и чувства. Можете да попитате своята интуиция дали сте на прав път? Изчакайте отговора!

Загуба на стари приятели

Чувствате ли, че напоследък приятели и стари взаимоотношения се разпадат, а вие оставате сами и разочаровани? Просто можете да промените ситуацията. Попитайте приятелите си дали смятат, че сте се променили в последно време. Направете крачка. Опитайте се да се примирите с тях!

Понякога онези, които ни обичат, могат лесно да забележат промени в нашата аура. Това се случва, когато вървим по грешния път. Това може да не е винаги е вярно, но можете да опитате да чуете какво ще ви кажат.