5 зодии, които умело могат да крият чувствата и емоциите си

Някои от нас са много емоционални, докато други могат да се затворят в себе си и да не си разкриват чувствата и емоциите си пред другите. Има 5 зодиакални знака, които могат много добре да прикриват своите истински чувства, емоции и вълнения. Ето кои са те:

Везни

Погледнато отвън, Везните могат да бъдат доста измамни. Повечето хора си мислят, че при тях липсват емоциите, но всъщност това въобще не е вярно. Везните могат по удивителен начин да прикриват истинските си чувства. Успяват да ги "складират" в себе си. Но трябва да внимавате да не им се качите на главата, защото тогава складът изведнъж може да експлодира и всичко да се излее като река върху вас. Без дори да подозирате!



Телец

Земните телци обикновено се държат дистанцирано с непознати хора. Честно казано, доста трудно е да се разбере какво мисли и чувства един Телец, освен ако не го познавате добре. Тази зодия просто винаги е скептична към идеите на другите и има собствени решения на проблемите. В любовен план тази зодия може да се влюби до полуда, но рядко да признае чувствата си.

Водолей

Водолеят е странно създание, защото изпитва най-голямо презрение към чувствата. Той не се интересува от това какво си мислят другите и рядко показва това, което си мисли. Въпреки това Водолеите са много емоционални и чувствителни. Но не искат всички да разбират какво са намислили и затова могат да бъдат са доста потайни. По този начин често пъти остават неразбрани.



Дева

Девите имат голямо сърце, но не винаги го показват. Това означава, че в повечето случаи те няма да споделят с другите това, което чувстват. Готови са да обсъдят деня си на работа, да ви кажат как да направите нещо по правилния начин, но е много малко вероятно да признаят чувствата си с вас.



Козирог

Подобно на Девата, Козирогът е склонен да заема практическата страна на нещата. Много хора са убедени, че Козирогът е безсърдечна машина, но всъщност той има огромно сърце. Въпросът е, че не обича да го показва. Тази земна зодия се страхува чувствата ѝ да не бъдат представени погрешно. Затова често пъти съзнателно се прикрива - като защитна реакция. Просто Козирогът не обича да бъде разочарован - това му се отразява доста зле.

Четете още: Тези 3 зодии ще преживеят истинска революция тази есен