Автор
Десислава Недева

8-ми март идва с Венера в съвпад с Уран и ни среща с таен обожател

Тази година осми март е не просто празник на жените по целия свят, а и дата, на която се случват две значими селестиални събития. Слънцето се съединява в нежна прегръдка с повелителя на моретата - Нептун, а Венера, планетата, която носи най-категоричната женска енергия, ще обедини сили с ексцентрика на Слънчевата система – Уран. Последиците за хората на Земята от тази небесна колонада ще бъдат интересни и незабравими. Вижте в следващите редове какъв осми март ни очаква и се подгответе за спецификите на космическата енергия.



Съвпадът на Венера с Уран носи резки промени и вълнуващи моменти в любовта и във финансовия ви свят. Инициативата за тези събития може да идва както от ваша страна, така и да се окажете случайно въвлечени в неочаквани авантюристични преживявания. Обвързаните дами, които напоследък имат усещането, че любовният им свят е станал по-скучен и монотонен, ще се вдигнат на бунт срещу еднообразието, подлагайки връзката си на сериозен риск. Дори да не постигнат особен успех в търсенето на внимание и повече динамика, поне ще повдигнат темата за забавленията на дневен ред. В краен случай могат да потърсят компромисен вариант в една малка екскурзия в страната или включване на секс играчки в интимните отношения.



Необвързаните дами ще имат засилен шанс да намерят най-после подходящия за тях партньор, като основен източник на кандидати ще се окаже онлайн комуникацията. За съжаление, колкото и прекрасно да ви се стори всичко в самото начало да прехвърчат искри, феромони и да пеят цигулки в нощта, връзките, стартиращи под влиянието на този аспект, имат тенденцията да завършат също толкова внезапно, колкото са и започнали.

Празниците винаги предизвикват желание за подаръци и екстра разходи, а Венера в съвпад с Уран допълнително налива масло в огъня. Времето е изключително подходящо за импулсивни покупки, сред които ще преобладават основно козметичните продукти и бижутата. Опитайте се да ограничите малко бюджета за глезотии и оставете половинката ви да се погрижи за тези подаръци. Той все пак ви е харесал млади и красиви, нека положи средства и усилия да поддържа тази ваша визия.



Друг важен аспект, който се сключва на звездното небе, е съвпадът на Слънцето с Нептун, който ще засили вашата емоционалност, емпатия и интуиция. Ще бъдете малко по-чувствителни към думите и действията на околните, затова се уверете, че сте заобиколени от положителни личности, които влияят добре на психиката и самочувствието ви. Вашето съчувствие и отзивчивост ще бъдат приемани като слабохарактерност в очите на рекламни агенти, търговци и кредитни консултанти. Бъдете бдителни и много внимавайте да не ви излъжат с някоя нерентабилна сделка. Вашият партньор в живота също може да се опита да се възползва от добрината ви и да ви върти игрички, но ако поставите точни и ясни граници кое е позволени и кое не, ще си спестите хиляди неприятности и дори евентуален разрив в отношенията.



Следващите няколко дни са особено подходящи и за интроспективни занимания. Пуснете си някой хубав романтичен филм, купете си нов любовен роман, медитирайте и правете любов. Всички тези на пръв поглед елементарни дейности ще засилят вашето самочувствие и ще ви заредят с енергия да творите своя живот точно такъв, какъвто винаги сте си го представяли.

Четете още: Вижте кой е вашият най-успешен месец според зодията