Автор
Десислава Недева

8 причини защо мъжете никога не забравят жената Овен в живота си

Овенът е първият знак от зодиака и освен това е и първата огнена зодия. Той е истински пожар и ако нямате нужната екипировка, по-добре не влизайте в огъня неподготвени. Трябва да сте много силен мъж, за да овладеете енергията на тази смела, интелигентна и харизматична жена. Ако някога имате късмета да се появи в живота ви – не я изпускайте.

Ако не ми вярвате, ето ви осем разумни довода защо жените Овни са незаменими:

1. Те са независими

Жените Овни работят наравно с мъжете и никоя професия не може да им се опре. Те са издръжливи както на физическо, така и на психическо натоварване. Не забравяйте обаче, че зад тази твърда повърхност, се крие нежна и крехка душевност, която копнее да бъде обичана. Показвайте и доказвайте любовта си или рано или късно ще я загубите завинаги.



2. Те са темпераментни и емоционални

Като първи знак в зодиака, Овенът носи в себе си цялата първичност на Вселената. Тя не може да прикрива емоциите си и ако е ядосана, всички около нея ще го разберат. Гневът ѝ е моментален и страшен, но пък й минава бързо и след няма и минута ще бъде отново красивото, чаровно и влюбено момиче, което е пленило сърцето ви.


3. Добри слушатели са

Овенът обича да се грижи за близките и приятелите си и наистина се интересува как сте, когато ви задава този въпрос. Ще изслуша как е минал денят ви до най-малката подробност и ще ви даде съвет, ако се нуждаете от такъв. Е, може би няма да е най-мъдрият възможен, но искреността ѝ е впечатляваща.



4. Импулсивни са

Овните са много авантюристично настроени към света и само половин дума им е необходима, за да стегнат багажа и да заминат на непланирано пътешествие. Те обожават адреналина и са готови на всичко, за да си го набавят. Често пъти действията им са необмислени и после съжаляват за думите или постъпките си, но пък никога няма да ви бъде скучно в тяхната компания.

5. Притежават детинска наивност и несигурност

Жените Овни са инициативни и борбени. Те ще преобърнат земята, за да превърнат мечтите си в реалност. Работят с хъс и желание, но когато дълго време не виждат резултата на своя труд, лесно се обезкуражават. Подкрепете ги и ще видите отново блясъка в очите им. Наистина им трябва много малко, за да повярват в неограничените си възможности. Тези жени могат да управляват света, стига да го пожелаят.



6. Верни и лоялни партньори са

Жените от тази зодия са прочути със своята страстна натура. Те обаче не са повърхностни любовници и когато се влюбят, това обикновено е за цял живот. Постоянни са и за тях е въпрос на лично достойнство да не се занимават с безсмислени афери. А тяхната комплексна личност е толкова вълнуваща за вас, че няма дори и да си помислите да погледнете в страни.

7. Те са искрени и открити

Когато Овенът ви каже, че ви харесва, това наистина е така. Той няма да ви обсипва с комплименти, а да говори лоши неща зад гърба ви. Неговата откровеност е пословична и не всеки път работи в негова полза, но пък е толкова успокояващо да знаеш, че човекът до теб е искрен във всеки един момент и не ви крои пъклен план в ума си, докато ви се усмихва лицемерно.



8. Максималисти са

Жената Овен не се задоволява с посредствеността. Тя или ще направи нещо както трябва или изобщо няма да си губи времето. Ако е решила да сподели живота си с вас, знайте, че ви обича с цялото си сърце, защото тя просто не умее да прави компромиси в любовта. Или всичко, или нищо – това е максима, която следва. А без жена Овен до себе си, вие наистина ще останете без нищо.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!