Автор
Теодор Муховски

Американски астролог: Това е най-изневеряващият зодиакален знак

Статистически (изследването е направено от един от сайтовете за запознанства в САЩ), най-малко склонната към изневяра зодия е Скорпионът. Този резултат е в съответствие с общото описание на тази зодия – те са страстни и изключително лоялни хора, които изискват същото от партньорите си.

Водолеят е следващият в списъка, а Стрелецът затваря кръга на вярност. Сега ще разберем кои зодии обичат да гледат встрани.



Неверните зодии – Близнаците са на първо място

Поради доста нестабилния си характер, Близнаците често променят мнението си и постоянно искат да изследват нещо ново. Също така те търсят любовта и емоциите, които са едни от най-важните неща в живота им. За съжаление тези търсения често завършват с предателство, когато не получат желаното от отсрещната страна.

Близнаците са добри любовници, те са смели, склонни към експерименти, но бързо се отегчават и партньорът постоянно трябва да се грижи за пламъка във връзката.



Близнаците са склонни да водят двойствен живот. Те са знак с две лица. Могат да романтизират на воля, докато огънят не угасне. Когато емоциите изчезнат, Близнаците изоставят предишния си обект на въздишки без съжаление.
Този знак не може да се чувства виновен. За него миналото си е минало, а бъдещето си е бъдеще - животът продължава. Не обичат да страдат за минали неща.



Неверни зодии - Везните са на второ място

Експертът казва, че Везните са "социални пеперуди", които търсят потвърждение на собствената си стойност чрез другите хора. При тях емоциите обикновено надделяват на разума и често пъти жените от този знак може да се влюбят в друг, докато си имат постоянна връзка. Те смятат това за абсолютно нормално, затова човекът, който е с тях, трябва да го знае.
При останалите зодии също не липсват забежки, но определено са доста по-малко, отколкото гореизброените.



Четете още: Три зодии са в опасност, ако носят златни бижута