Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Април готви много изненади на Близнаците

Близнаци, през април мнозина представители на знака ще бъдат изправени пред сериозни промени във всички области на живота. След средата на месеца можете да се възползвате от благоприятните влияния на Меркурий, което ви позволява да бъдете много ефективни в работата и да получавате многобройни икономически ползи.

Търпението ви ще бъде подложено на изпитание, но вие ще преминете успешно и през това. Може да сте малко неспокойни, защото в обкръжението ви има напрежение, което ви засяга и заради семейните отговорности, които ви затрупват, но трябва да се измъкнете, за да помислите само за себе си и да подредите мислите и идеите си.

Хороскопът ви предупреждава да бъдете много внимателни с доверието, което давате на хора, които малко познавате, да не казвате на другите за вашите планове: завистливите хора не спят и доброто ви настроение може само да добави масло към огъня.

С последната десетдневка на месеца започва период на стагнация, който ще бъде придружен от значителен спад на енергията, което ще се отрази на вашата общителност и работоспособност. Не е подходящият момент за сключване на споразумения, подписване на договори, за смяна на работа, персонал или за започване на нова кариера. Този период също може да бъде травматичен, затова е важно да се спазват мерките за безопасност. Трябва да преосмислите своите действия, да анализирате успехи и неуспехи, да правите планове за бъдещето.