Тази комбинация от карти разкрива усещане за блокаж или безизходна ситуация, която може да ви обърка и накара да почувствате несигурност.

Изпитвате страх от промяна или нежелание да се освободите от миналото. Влизате в размисли за отминали проблеми и отваряте стари рани. Чакали сте твърде много за щастието си и сте били наранявани много пъти. Спрете да жертвате всичко за хора, които не го оценяват. Избягвайте вредните навици, за да не потънете в тях. Не се наказвайте за грешки от преди, тровите здравето и нервите си. Не предприемайте важни стъпки през април, преценявайте по-добре ситуациите и изчакайте по-добрите възможности да се явят на хоризонта. Животът ви ще се подобри много скоро, но за целта ви трябва позитивна нагласа.

Оказвате сериозен отпор на сигналите от Вселената и всячески се борите да излезете от предопределения си път. Отпуснете се и оставете течението да ви движи напред. Има още неща, които трябва да изживеете, за да стигнете до това, което искате най-много.

@woman.bg Близнаци, не ровете в миналото, а вперете поглед в бъдещето #taroskop #тароскоп #gemini #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

През април трябва да се съсредоточите върху реалистични цели и да избягвате да бъдете затрупани от твърде много възможности, защото това ще ви обърка допълнително. Имате нужда от търпение за да предприемете практически стъпки за постигане на целите си. Направете списък и ги подредете по приоритет. Отделете време да помислите какво наистина искате да постигнете и съсредоточете енергията си върху тези неща, вместо да бягате от проблемите или да слушате другите.

Повярвайте в Съдбата и ѝ се доверете. Имате още много да учите. Промените, които правите, в крайна сметка ще доведат до по-голямо щастие и успех в живота ви.