Зациклили сте в ситуация, която вече не ви устройва или не ви носи радост.

Усещате разочарование от провал във връзка или неприятен семеен въпрос. Заровили сте се в депресивни мисли и емоционални проблеми.

Били сте изправени пред сериозен конфликт и сте се почувствали предадени, но вече търсите правилен подход и го преодолявате. Вашата чувствителност ви е довела до ситуация на самоунищожение, което не ви помага, а избутва навътре нерешени проблеми. Намерили сте работещ начин за постигане на душевен мир и вътрешен баланс. Не сте се отдали напълно на този метод, защото не искате да изкривявате възгледите си и изпитвате страх от това, което предстои. Имате много багаж от стари травми и това пречи на духовния ви растеж. Ако се отърсите от тези притеснения, ще освободите заключената във вас енергия и ще живеете живота, който искате – без страх и негативни емоции.

От този месец влизате в период на голяма трансформация, която може да включва изоставяне на стари поведенчески модели или взаимоотношения. Отървете се от всичко ненужно и разчистете път за неща и хора, които наистина имат място в живота ви.

Тази промяна изисква рационален и аналитичен подход. Вие сте природно надарени със силно развит интелект. Ще трябва да се въоръжите с проактивност и вземане на решения въз основа на логиката, а не на емоциите ви. Задавайте повече въпроси и търсете по-задълбочено отговорите им.

Като цяло, през април ви предстои период на преход и трансформация. Движите се стремглаво към ново и по-добро начало. Това не е лесен процес, така че забавете малко темпото. Откриете ли правилния подход, ще успеете да направите необходимите промени и да продължите напред с яснота и цел.