Обърнатата Висша жрица символизира затруднение да се свържете с интуицията и вътрешната си мъдрост. Гледате повърхностно на нещата, без задълбочен анализ и разбиране. Увличате се в материалното прекалено много. Може през този месец да се почувствате откъснати от духовната си страна или да се борите да намерите смисъл в живота си.

Април ще ви изненада приятно. Деветка чаши ще ви донесе емоционално удовлетворение и удоволствие. Предстоят ви радостни събития. Крайно време е да сбъднете своя дългоочаквана мечта.

Универсалният хексаграм предполага, че търсите баланс и хармония в живота си, както и по-дълбоко разбиране на мистериите на Вселената. Продължавайте да задълбавате и ще получите необходимите отговори.

@woman.bg Телци, време е за пролетно почистване на душата #taroskop #тароскоп #taurus #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

През този месец ще се изправите пред конфликт. Ще сте поставени в отбранителна позиция и ще трябва да се борите усилено за да отстоявате себе си. Очаква ви ситуация, която ще ви изправи срещу някого или нещо. Ще се наложи да защитавате възгледите си, за да постигнете успех. Въоръжете се с кураж, остър ум и бързи реакции и не оставяйте на импулсивните емоции да вземат превес над рационалния подход.

Рицарят на чашите предполага, че може да се чувствате емоционално заредени и страстни в творчески или романтичен аспект. Имате нужда да впрегнете тази енергия, за да продължите напред и да трупате активи във ваша полза. Насладете се на музата и не губете времето си.

За финал ще минете през необходима трансформация, която ще ви освободи от натрупани през годините болка и страдание. Подгответе се за пролетно почистване на душата си. Отървете се от всичко ненужно, което ви тежи и пречи на развитието ви. Открийте страховете си и променете начина, по който се изправяте пред тях. След този енергиен детокс ще се чувствате по-силни, уверени и мотивирани.