Автор
Ива Петрова

Астролог посочи повратната дата през 2023 г., след която ще настъпят големи промени

Първото нещо, което тревожи най-много днес хората, са конфликтите по света. Мнозина се надяват, че следващата година ще бъде по-добра от предишната и че всички военни междуособици ще приключат. Астрологът Светлана Драган обаче не е напълно сигурна, че в близко бъдеще трябва да очакваме някакви подобрения в това отношение.

„Мисля, че конфликтът (визирайки инвазията на Русия в Украйна) няма да приключи. Може да приеме различни форми и да се промени. В един момент може да изглежда, че до април-май ситуацията ще бъде по-спокойна, но смятам, че до пролетта на 2024 г. е трудно да се каже, че всичко това е към края си“, споделя експертът пред RTVI.



Тя е сигурна, че през 2023 г. ще се зародят и други сериозни ситуации, които ще задълбочат още повече конфликта. По думите ѝ светът се движи към глобални промени. Те ще повлияят както на външни фактори, така и на вътрешни. Светлана Драган вярва, че обществото ще се промени много през новата година. И за добро.

По въпроса за възможността от реализирането на най-лошия сценарий – ядрен изход от ситуацията, тя е категорична, че такъв няма да се случи, но посочва датата през 2023 г., която ще бъде повратна за развоя на събитията.

„Няма да има ядрен апокалипсис. Но на 24 март 2023 г. ще се случи нещо, което ще повиши напрежението. Това ще е период на криза, през който човечеството ще се вгледа към себе си и ще стане по-хуманно.

Първото преструктуриране на текущите събития ще се случи през март, а след това – след 5 май“, заключава Светлана Драган.

Четете още: 12 амулета според зодията, които ще привлекат късмета през 2023-та - може да си ги направите сами