Астролог разкри кога ще победим напълно коронавируса

15 август 2021 | 11:19
6817
1
Снимки: Pixabay
1

Ситуацията с пандемията вече е доста отегчителна. Ако по-рано всички мислеха, че когато ваксината бъде най-сетне изработена, коронавирусът ще изчезне, сега знаем, че това няма да се случи толкова бързо. Ще приключи ли пандемията скоро и кога най-накрая ще победим смъртоносния вирус?

Ето и отговора на този въпрос, който руският астролог Михаил Чистяков, известен като "Д -р Питър", дава пред сайта Wday.ru. Експертът е убеден, че за да се посочи точната дата, трябва да се върнем в началото на пандемията и да видим в какъв астрологичен период се е случило всичко. 

"В началото на 2020 г. се осъществява съвпадът на планетите Плутон и Сатурн. В тази връзка започват световните войни и други катаклизми“, казва астрологът.

Но Плутон и Сатурн отдавна са излезли от екзалтация, така че защо пандемията продължава? Оказва се, че не всичко е толкова просто, подчертава Чистяков. За да назовете датата на победата над опасния вирус, трябва да обърнете внимание на друга планета - Юпитер. Според астролога именно Юпитер влияе на глобалната пандемия и само неговото благоприятно местоположение ще направи възможно да се говори за края на труден период.През юни 2021 г. Юпитер стана ретрограден, тоест тръгна в посока, обратна на обичайната, и започна третата вълна. Трябва да изчакаме Юпитер да се поправи (това ще се случи през октомври тази година), а след това да премине в добрия знак Риби (това ще случи точно преди Нова година), завършва Чистяков.

Но все пак правилното местоположение на Юпитер не дава пълна победа над коронавируса. Астрологът казва, че човечеството ще диша спокойно едва през 2024-2025 г., когато Уран, Нептун и Плутон ще сменят знаците си, в резултат на което животът на всички хора ще се промени към по-добро. 

Четете още: Невероятно, но факт! Цветът на косата показва колко ще живеете

Още по темата

Коментари

1
  15 август 2021 | 18:16 отговор
 

Травеститът фауна отново цепи мрака с простотия.

 
 
Бивш от НСГП
15 август 2021 | 21:04

Че злио и проклет мааангал цар киро кирил рашков нали умре бе. !!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че я предлагам автоматично без да се произнася мешере за крал на гнусна и зла азис република мааангалия да бъде избран Брутално Грозния и отлично грамотен нарцис Смрааадлив Чистокръвен Маангал надка без прашка.

 
Бивш от НСГП
15 август 2021 | 21:05

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.!!Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна. Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

 
Бивш от НСГП
15 август 2021 | 21:05

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че Брутално Грозен и Чистокръвен Миризлив Мангал надка без прашка, че веке към момента у коя семейна ложа си ?

Добави Коментар

Най-четени