Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Август ще бъде най-лошият месец за тези три зодиакални знака!

Овен – Овни, повярвайте ми, чувствам болката ви. По време на ретроградното движение на Марс, всичко изглежда като бреме. Сега сте капризни и вяли, нали? Не се притеснявайте, това не е краят на света. Използвайте това време, за да размислите върху нещата, които понастоящем не ви позволяват да се движите напред. Да, вие сте воин сред всички зодиакални знаци, но дори и един воин трябва да спре и да преоцени ситуацията от време на време. За ваше щастие, ретроградното движение на Марс завършва на 27 август, което означава, че отново ще стане директен и всичко ще се нормализира.

Близнаци – Вашата управляваща планета Меркурий е в ретроградно движение и тази ретроградност засегна вас и Дева по-силно от другите. Има още нещо, за което трябва да помислите, и това е общуването с душата ви, или сте прекалено заети, за да се грижите за всички останали? Започнете да отделяте повече време на себе си, докато този труден период от време премине за вас.

Водолей – Сега сте по-склонни към конфронтация. Борбата за това, в което вярвате, никога не е била проблем за вас. Това обаче беше преди началото на ретроградното движение на Марс. Още по-лошо, управляващата ви планета Уран също на 7 август преминава в ретроградно движение. Да, всичко това се случва с вас, Водолеи. В същото време не се съпротивлявайте на всичко, което се случва и се оставете на потока!

Четете още: Нова любов ще смути сърцето на Водолея през август