Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, август ви носи безброй възможности за влюбване

Близнаци, през август ще се съсредоточите основно върху ежедневните си отговорности. Като цяло ще е спокойна ситуацията, без много промени. Бъдете смели, решителни и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви.

Вие сте съсредоточени да правите всичко, което сте си поставили за цел и е възможно да изпаднете в стрес заради това. Не сте достатъчно мотивирани в средата на лятото и трудно можете да изчакате дните за почивка. Задръжте още малко, защото скоро ще имате красиви дни, в които няма да има толкова много притеснение. Нямате голям ентусиазъм за работа, така че е добре да отделите няколко дни и да презаредите батериите си, за да можете да свършите след това всичко, което се очаква от вас.

Препоръчва се да избягвате заемите, особено през първата десетдневка на месеца. Квадратурата на Марс с Юпитер на 4 август може да ви донесе финансови затруднения. Възможни са увеличение на разходите, по-ниски доходи или прекъсване на работа, което може да ви причини известни загуби. Бъдете по-пестеливи. Тригонът на Слънцето и Меркурий с Марс през втората половина на август ще има благоприятен ефект върху делата ви.

Ще бъдете пълни с енергия, но няма да имате адекватен начин да я канализирате правилно. Пазете се от наранявания поради умора или небрежност. Трябва да почивате повече и да избягвате стреса. Преразгледайте вашата диета и се опитайте да се храните по-здравословно. Възможно е да наддадете на тегло поради нездравословно и бързо хранене.

Ще почувствате нуждата да бъдете сами и свободни в началото на месеца. Ще прекарате много повече време с приятели, отколкото ще обърнете необходимото внимание на любимия човек, който дори може да започне да се съмнява във вашата вярност. Това може да доведе до дистанциране и открити конфликти между вас двамата. Причина за това ще бъде отново квадратурата на Марс с Юпитер, който управлява вашия сектор на любовта. Най-добре да говорите честно и открито за всичко, което ви притеснява. Бъдете нащрек и не влизайте в по-задълбочени дискусии с партньора си, защото това ще донесе само негативни емоции. Страстите ще отшумят до средата на август и тогава ще можете да подобрите комуникацията отново. Благодарение на тригона на Венера с Нептун в края на месеца, вие ще можете да намерите взаимно приемливо решение и да приведете отношенията си в хармония. Свободните представители на знака са готови да се впуснат в нова романтика. Ще имате доста възможности да се влюбите.