Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, декември ще ви потопи в романтична приказка

Перспективата за нови възможности и желанието да се намери по-добър баланс на професионално ниво, носят много оптимизъм и много енергия.
Силно ви се препоръчва да бъдете последователни, внимателни и постоянни, тогава много от целите, които сте си поставили за себе си и много от мечтите ви, могат да бъдат реализирани. Не започвайте нови проекти, докато не коригирате грешките в предишните.


Избягвайте ситуации, произтичащи от безсмислени действия и прекомерно самочувствие. Вашата самоувереност, тактика и остър ум ще ви помогнат да постигнете победа над всичките си съперници (конкуренти). Въздържайте се обаче от прекомерна самоувереност и компетентност по всеки въпрос, това може да се обърне срещу вас. Не е време да продължавате да отлагате решение, което знаете, че трябва да вземете.


Склонни сте да сте твърде оптимистични и имате твърде високи очаквания, което понякога може да доведе до разочарование, особено ако нещо се обърка, както сте планирали. Тези, които търсят смяна на работа, могат да намерят добри алтернативи.


Бракът може да доведе до проблеми през този месец. Липсата на подкрепа от страна на партньора може да доведе до семейни размирици. Тези, които са сами, имат всички шансове да се влюбят. Декември ще ви потопи в романтична приказка, в която ще играете главната роля. Няма да се страхувате изобщо, но ще отворите широко сърцето си и ще допуснете любовта да влезе в него.