Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, декември ви носи нова работа и нова любов. Бъдете готови!

Скъпи Близнаци, през декември вашите амбиции трябва да бъдат оставени настрана за известно време, тъй като планетарната обстановка не предлага благосклонността си за преследването им.

Вие разчитате повече на сигурността. Смелите спекулации не са за вас. Оставете нещата да протичат нормално, без да оказвате натиск върху тях, и приемете какъвто и да е резултат. Ако търсите работа, ще имате много възможности за това, така че бъдете нащрек. Има много обещаващи възможности и можете да пожънете някои успехи.

Новолунието и слънчевото затъмнение на 4 декември може да повиши нивата на стрес, да създаде нестабилност на работното ви място или да направи промени в хората около вас и отговорностите. Вие сте много креативни, но идеите ви не се одобряват навсякъде. Но това не е причина веднага да изхвърляте плановете си зад борда, напротив! Определено имайте това предвид. Ще се възползвате от това на по-късна дата.

През първата половина на месеца, Марс от Скорпион ще настоява за развитие в ежедневието, понякога ще причинява повече раздразнение и стрес. Поддържайте контрол върху реакциите и чувствата си. В крайна сметка ще можете да създадете хармония в емоционалния си свят и във взаимоотношенията си с хората около вас.

Тъй като ежедневната работа изисква много сили, трябва да се поглезвате по-често с уелнес процедури през свободното си време. Например масаж с ободряващо ментово масло не само ще се отрази добре на организма ви, но и бързо ще презарежда „батерията ви“.

В любовния си живот ще имате възможност да завържете нови познанства и да общувате с различни хора, като по този начин ще увеличите шансовете за създаване на нова романтична връзка. Вие сте доста общителни и това ви прави интересни и достъпни. Вашият чар ще бъде интензивен и това няма да остане незабелязано от противоположния пол.