Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, ето какви вълнуващи промени ви носи февруари

Скъпи Близнаци, февруари е месец, в който ще има няколко момента, които са ви „скроени и ушити“ по мярка, но също така ще има някои други, които може да са по-взискателни и стресиращи за вас. Професионалните ви отношения ще бъдат на преден план този месец, което показва, че често ще има поводи за напрежение, което всъщност ще идва от другите.

Опитайте се да се съсредоточите върху работата и да не позволявате на второстепенни проблеми да повлияят на настроението ви, както и на отдадеността ви на професионалните ви занимания. Трябва да сте много внимателни с решенията си, които вземате в професионален план. Не „подхранвайте“ тревогите си с различни мисли и сценарии, защото ако им позволите, те ще продължат да растат. Астрологичните аспекти на месеца ще помогнат за разрешаването на някои минали проблеми. Приоритетите ви се променят.



Венера, планетата на любовта, продължава до 20 февруари движението си в Риби, като с това образува квадрат към знака ви, поради което сега ще е необходимо много внимание в областта на отношенията. Когато премине в Овен, ще се оформи един приятен секстил, поради което ще настъпят по-добри времена в областите на любовта, красотата, развлеченията, изкуството и финансите, които трябва да използвате, ако имате възможност.



Продължават да се появяват дилеми относно човек, който ви вълнува в настоящето или човек от миналото. Ако сте във връзка, този месец ще имате възможности да си прекарате добре с партньора си, но може да има и моменти, които да внесат напрежение между вас, така че доброто настроение е от съществено значение. Свободните Близнаци имат отличен период за приятно прекарване на времето, пътуване, общуване. Не толкова за обвързване, но ще бъдете много щастливи и доволни този месец.