Автор
Woman.bg

Близнаци, февруари ви носи вътрешно спокойствие и баланс

Слънцето до 20 февруари ще ви носи вътрешно спокойствие и баланс, който добавя хармония в живота ви. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, така че това е подходящ момент да популяризирате себе си и целите си. А тъй като през по-голямата част от месеца светилото ще пътува през 9-ти дом на вашия хороскоп, ще благоприятства пътуването на дълги разстояния.

Трябва да се концентрирате върху най-важното, а не да опитвате твърде много неща наведнъж. Ще имате обичайните средства и доходи. Не се отдавайте на спекулативни инвестиции или нови начинания, без достатъчно да сте проучили ситуацията. На 5 и 29 февруари между Меркурий и Уран се формира аспект, който може да стане причина за получаване на важна информация. Когато тези две планети действат заедно, вероятно е събитията да доведат до преразглеждане на плановете. Но бъдете спокойни - всичко, което се случва е към по-добро.



На 17 февруари вашият управител Меркурий навлиза в ретроградна фаза и създава пречки за бизнес и деловата комуникация. Трудно ще се намира общ език с колегите и бизнес партньорите. Ситуацията в службата може да бъде източник на дисхармония. Приятелите също неволно могат да добавят масло в огъня. Трябва да избягвате конфликтите и да постигате компромиси на всяка цена. Доста по-здравословно е. Някои споразуменията могат да бъдат нарушени. Отървете се от всичко излишно и ненужно в живота. Хороскопът ви показва нормален паричен поток през месеца. Няма да има проблеми с парите, но при условие, че проявите благоразумие. Засега не може да разчитате на големи печалби. Перспективите за здравето стават нестабилни след 18-и февруари.



Отношенията с партньора ви ще бъдат непредсказуеми и бурни през месеца. Домашната хармония има пряко отношение към вашето самочувствие. Всичко в крайна сметка ще зависи от настроението, в което се намирате. Но като цяло атмосферата във връзката обещава да бъде хармонична. Възможно е любимият човек да ви изненада с прекрасен подарък.



Свободните представители на знака ще имат много любовни перспективи през месеца. Любовта може да срещнете чрез приятели или в професионална среда. Венера до 7 февруари се движи през вашия 10 дом (службата) и някои ще започнат флирт или връзка с шефа си или друго лице с високо служебно положение.